ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ που πρέπει να προσέξει… διπλά και τριπλά ο Μπεργκ

ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ που πρέπει να προσέξει… διπλά και τριπλά ο Μπεργκ

Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο… ξεχειλίζουν μετά το θετικό ξεκίνημα της ομάδας στις πρώτες αγωνιστικές όμως ο Χένινγκ Μπεργκ θα πρέπει να προσέξει για να μην πέσει στις παγίδες που ακολουθούν.

Το τριφύλλι με τον Μπεργκ στον πάγκο μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία στις πρώτες 4 αγωνιστικές και η Ομόνοια μετά από χρόνια έχει κάνει ξεκίνημα… φωτιά στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Παράλληλα οι τριφυλλοφόροι παρουσιάζουν στο γήπεδο αρκετές αρετές, κυρίως στο μεσοεπιθετικό κομμάτι ενώ στα μετόπισθεν έχουν τον κέρβερο Φράνσις Ουζόχο, ο οποίος καθαρίζει ότι… κινείται.

Κάπου εδώ όμως κρύβονται και κάποιες παγίδες. Από την μια δεν πρέπει ο Μπεργκ και οι παίκτες του να εφησυχαστούν από τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Νιγηριανού πορτιέρο. οι πράσινοι στο αμυντικό κομμάτι έδειξαν αδυναμίες στα δύο παιχνίδια με ΑΕΚ και Απόλλωνα. Ναι μεν ήταν ματς-ντέρμπι απέναντι σε πιο έτοιμες ομάδες όμως για να συνεχίσει η Ομόνοια την θετική της πορεία θα χρειαστεί να βελτιωθεί η αμυντική λειτουργία ούτως ώστε να μην υπάρχει τόση μεγάλη εξάρτηση από τον Ουζόχο.

Από εκεί και πέρα επόμενος αντίπαλος του τριφυλλιού είναι η πληγωμένη Πάφος. Ο Νορβηγός τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ βρέθηκε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» την περασμένη Κυριακή (22/9) και είδε ιδίοις όμμασι την Πάφο, σε ένα παιχνίδι που πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση. 

Ναι μεν ήταν κακή εμφάνιση από την ομάδα της Πάφου προχθές όμως θα πρέπει να προσέξει διπλά και τριπλά η Ομόνοια στο παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο, 5 Οκτωβρίου στο «Στέλιος Κυριακίδης». Μπορεί να είναι μια καινούρια ομάδα η Πάφος όμως έχει στις τάξεις της παίκτες που μπορούν να κάνουν τη ζημιά και δεν αποτελεί κριτήριο το παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Το θετικό ξεκίνημα και οι καλές εμφανίσεις έχουν συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας και θα χρειαστεί από τον Μπεργκ και τους παίκτες του ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια για να κρατήσουν τον κόσμο κοντά και να συνεχίσουν στους ίδιους και ακόμα καλύτερους ρυθμούς.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Σήμερα το τελευταίο τετ-α-τετ Ολγκίν με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Στη συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν το «κλειδί» για τις εξελίξεις

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνει στις 10.30 η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για την τελευταία συνάντηση-όπως τουλάχιστον γνωρίζουμε μέχρι στιγμής-με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top