ΚΥΠΡΟΣ

Ανόρθωση: Η κριτική έχει και τα όρια της…

Ανόρθωση: Η κριτική έχει και τα όρια της…

Τον τελευταίο μήνα η Ανόρθωση παρουσιάζει μια πτωτική πορεία.

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο αλλά και τα άσχημα αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, έχουν προκαλέσει (δικαιολογημένα) ένα προβληματισμό στον κόσμο.

Το περιορισμένο ρόστερ που διαθέτει η «Κυρία» και η κούραση που έχει επέλθει είναι δύο παράγοντες που επηρεάζουν την πορεία της ομάδας, ενώ σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε τραυματίες και τιμωρημένους.

Ο Αντρέ Πάους δουλεύει καθημερινά με τους παίκτες του και σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στον παράγοντα κούραση που έχει επηρεάσει σημαντικά. Αρκετοί φίλοι της Ανόρθωσης αισθάνονται πως η ομάδα παρουσιάζεται με χαρακτηριστικές αδυναμίες, αλλά δεν πρέπει να ξεχνούν πως αυτή η ομάδα, φτιάχτηκε κάτω από δύσκολες συνθήκες, με νεαρούς παίκτες και με φιλοδοξίες που δεν περιορίζονται στη φετινή χρονιά.

Οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη ασφαλώς, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια. Εδώ πρέπει να πιστώσουμε τους οργανωμένους οπαδούς με την ανακοίνωση τους, πως πρέπει όλοι να μείνουν κοντά στην ομάδα. Στο πλευρό των παικτών και να τους στηρίξουν με κάθε τρόπο.

Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας με τον Απόλλωνα και ο Αντρέ Πάους θα έχει αυξημένες επιλογές μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Επιστρέφει ο Κάλβο, Μαραγκός και Άντιτς εξέτισαν την ποινή τους, πιθανότητες να προλάβει έχει και ο Γκονζάλο Γκαρσία.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top