ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ - Συμπολίτης μας καταλογίζει επιθετική συμπεριφορά σε γιατρό - «Ακούσετε ότι το ΓεΣΥ εν μούχτιν τζιαί βουράτε ούλλοι…» - 49.000 προβολές το VIDEO

ΚΥΠΡΟΣ - Συμπολίτης μας καταλογίζει επιθετική συμπεριφορά σε γιατρό - «Ακούσετε ότι το ΓεΣΥ εν μούχτιν τζιαί βουράτε ούλλοι…» - 49.000 προβολές το VIDEO

Πάει να σπάσει το φράγμα των 50.000 προβολών VIDEO που ανέβασε την Πέμπτη (26/09) σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο νεαρός συμπολίτης μας, Βαγγέλης Γεωργίου, ο οποίος προσπαθεί να προβληματίσει για τη συμπεριφορά ενός ενταγμένου στο ΓεΣΥ γιατρού.

Του Φάνη Μακρίδη

Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάζεται να λέει ο ίδιος στο οπτικό υλικό έξω από ιατρικό κέντρο, ο προσωπικός του γιατρός τον αντιμετώπισε με άσχημο τρόπο.

Όπως εξηγεί, είχε μεταβεί την Πέμπτη (26/09) στο ιατρείο, καθώς ήθελε -ως δικαιούχος του ΓεΣΥ- να αξιοποιήσει υπηρεσίες του σχεδίου και να υποβληθεί σε συγκεκριμένες εξετάσεις.

Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο γιατρός του απάντησε «με εχθρότητα». Σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξε, ο παθολόγος του ανέφερε: «Δαμέ έννεν μπακάλλικο που ερκούμαστε να ψουμνίσουμε. Ακούσετε ότι το ΓεΣΥ εν μούχτην τζιαί βουράτε ούλλοι…».

Ο συμπολίτης μας, στην αφήγησή του αναφέρει ότι στη συνέχεια ο γιατρός του είπε να περάσει στο ιατρείο για να εξεταστεί, ωστόσο ο ίδιος δεν αποδέχθηκε μετά απ΄ αυτή τη συμπεριφορά («- Έλα μέσα να σε εξετάσω. - Μα τι να με εξετάσεις; Τωρά τζιαί να πάει να με εξετάσεις;», ήταν η στιχομυθία σύμφωνα με την εκδοχή του).

«Τίποτα προσωπικό»
Ο Βαγγέλης Γεωργίου με τοποθετήσεις του στο ThemaOnline, ανέφερε ότι στόχος του δεν ήταν να στιγματίσει τον γιατρό. Ξεκαθάρισε ότι ήθελε να προβληματίσει για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται κάποιοι συμπολίτες μας.

«Δεν έχω τίποτα προσωπικό μαζί του, αλλά ήθελα να ευαισθητοποιήσω τον κόσμο. Δεν συμμερίζομαι τα σχόλια που έγιναν εναντίον του συγκεκριμένου γιατρού με αφορμή το VIDEO που δημοσίευσα. Γι΄ αυτό και το αφαίρεσα μια ημέρα αργότερα» τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα μας.

Και κατέληξε: «Είναι ανθρώπινο να έχουμε μια κακή στιγμή. Έχουμε πίεση, διάφορα ζητήματα που μας απασχολούν. Δεν μας φταίει σε τίποτα, όμως, ο κόσμος».

Άλλωστε, ο συμπολίτης μας, με νέα ανάρτησή του στο facebook μια ημέρα μετά, σημείωσε τα ακόλουθα: «Απ’ ό,τι θα είδατε, έχω αφαιρέσει το βίντεο από τον λογαριασμό μου. Ο λόγος είναι ότι δέχτηκα τηλεφώνημα από στενό πρόσωπο του συγκεκριμένου γιατρού και μου εξέφρασε την απολογία του για το ότι έγινε . Είμαι άνθρωπος και έμαθα ότι όλοι έχουν δικαίωμα δεύτερης ευκαιρίας . Μιλώ προσωπικά . Εμένα όταν κάποιος μου λέει συγγνώμη το δέχομαι και δείχνω σεβασμό. Ελπίζω όμως να ήταν ένα μάθημα προς όλους και να έμεινε και κάτι θετικό. ΠΡΟΧΩΡΆΜΕ!!!».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top