Χάρισαν λεφτά… (Νέα Σαλαμίνα)

Χάρισαν λεφτά… (Νέα Σαλαμίνα)

Σημαντική εξέλιξη στην προσπάθεια που κάνει η Νέα Σαλαμίνα για να περάσει τα Κριτήρια Μαρτίου.

Διαβάστε την ανακοίνωση των «ερυθρολεύκων»:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας επιθυμεί να εκφράσει τις ευχαριστίες του προς τους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του σωματείου Στέργιο Ψιάνο, Ιβάν Τζούρτζουριτς και Ανδρέα Φωτίου. Οι τρεις ποδοσφαιριστές στα πλαίσια της τελικής διευθέτησης των οφειλόμενων προς αυτούς ενόψει της υποβολής του φακέλου για τα κριτήρια Μαρτίου, έχουν χαρίσει μέρος των δεδουλευμένων τους. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE