ΚΥΠΡΟΣ

Ομόνοια: Σαν το παλιό καλό κρασί…

Ομόνοια: Σαν το παλιό καλό κρασί…

Η φετινή Ομόνοια στηρίχθηκε κυρίως στην παρουσία νεαρών ποδοσφαιριστών, που έδωσαν στην ομάδα ζωντάνια και μια διαφορετική δυναμική για την επίτευξη των στόχων της.

Ο Κώστας Καϊάφας διαχειρίζεται ένα ρόστερ το οποίο διαθέτει νεαρούς από τη μία και έμπειρους παίκτες από την άλλη. Η παρουσία του Γκαρσία και Ασίς στους «πράσινους» αποδεικνύει πως η εμπειρία έχει τον δικό της σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει στους αγώνες.

Ο 35χρονος Ρομπέρτο Γκαρσία έχει ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των «πρασίνων» από το διάστημα που τραυματίστηκε ο Ποτέ. Παρά τα χρονάκια του, κερδίζει μονομαχίες, έχει το… γκολ και δίνει λύσεις στο «τριφύλλι». Για τον Νούνο Ασίς δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Στα 37 του χρόνια είναι πολύτιμη μονάδα για τον Καϊάφα. Τρέχει ασταμάτητα, σκοράρει και δίνει άλλη… κλάση στην ομάδα με την παρουσία του.

Αμφότεροι μοιάζουν σαν το παλιό καλό κρασί. Η ποιότητα του οποίου, όσο πάει γίνεται και καλύτερη. Η ομάδα συνεχίζει την προσπάθεια για έξοδο στην Ευρώπη, ενώ βρίσκεται και στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου θα συναντηθεί με τον ΑΠΟΕΛ. Ο κόουτς γνωρίζει πόσο σημαντική είναι η παρουσία των νεαρών, που αποκτούν και εμπειρίες, με τελευταίο τον Κωνσταντίνο Παναγή που βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια της Ομόνοιας στο ντέρμπι με την Ανόρθωση.

Ταυτόχρονα, γνωρίζει πως απαραίτητη είναι και η παρουσία παικτών που θα δώσουν άλλο «αέρα» με την εμπειρία τους. Γκαρσία και Ασίς έζησαν πολλά στο χώρο του ποδοσφαίρου και γνωρίζουν τον τρόπο για να δώσουν στην Ομόνοια την δυναμική που χρειάζεται.

Στέλιος Δημοσθένους

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top