Με 21 παίκτες η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Με 21 παίκτες η αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Την αποστολή με την οποία θα ταξιδέψει στο Βελιγράδι για την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός.

Το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα είναι η επόμενη υποχρέωση του Ολυμπιακού, ο οποίος αφήνει στο παρελθόν μέσα σε λίγες ώρες την αναμέτρηση με τη Λαμία στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε χωρίς κάποια έκπληξη την αποστολή των Πειραιωτών που θα ταξιδέψουν στο Βελιγράδι για το παιχνίδι με τους Σέρβους για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Αναλυτικά τα ονόματα των 21 ποδοσφαιριστών, που θα ταξιδέψουν στη Σερβία: Σα, Καραργύρης, Αλέν, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Μεριά, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Ποντένσε, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Γκερέρο, Ελ Αραμπί.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Φόνος στη Χλώρακα: Θύμα 34χρονη γυναίκα - Αποκλείστηκε η σκηνή – Σπεύδουν ιατροδικαστές - Και απόπειρα φόνου κατά 14χρονου

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης με θύμα μια 34χρονη γυναίκα και απόπειρα φόνου εναντίον 14χρονου, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν σήμερα γύρω στις 17:30 σε διαμέρισμα στη Χλώρακα.

BEST OF TOTHEMAONLINE