Η κουβέντα του Φοφανά για τον Καϊάφα! Κάτι… νιώθει (VIDEO)

Η κουβέντα του Φοφανά για τον Καϊάφα! Κάτι… νιώθει (VIDEO)

Η Ομόνοια παρουσιάζει μέσω της επίσημης της ιστοσελίδα το βίντεο με την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση.

Η επίσημη ενημέρωση και η δήλωση του Φοφανά πως στο τέλος της χρονιάς, θα καταφέρουν κάτι καλό για την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

Στην παραδοχή πως είναι αλήθεια η επισήμανση του προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Καϊάφα, ότι οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι και οπαδοί της, προχώρησε ο Γκαουσού Φοφανά, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας. 

Ο Γκαουσού Φοφανά επισήμανε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές παίζουν για την ΟΜΟΝΟΙΑ, τρέχουν και παλεύουν για την ομάδα στο γήπεδο, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία ότι στο τέλος της χρονιάς θα υλοποιηθεί κάτι το καλό για την ΟΜΟΝΟΙΑ. 

Χαρακτήρισε μεγάλη τη νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης, κυρίως διότι η ομάδα μας προερχόταν από δύο αγώνες χωρίς επιτυχία, σημείωσε πως όλοι ήθελαν πολύ αυτήν τη νίκη, ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στο πρεσάρισμα που εξάσκησε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο δεύτερο ημίχρονο.  

Ο Γκαουσού Φοφανά υπογράμμισε πως στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος χρειάζεται συγκέντρωση, διαβεβαίωσε ότι στόχος σε κάθε παιχνίδι θα είναι η νίκη, ενώ για την δική του απόδοση αρκέστηκε να πει πως ήταν καλή, καθώς θέλησε να αναδείξει την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. 

Κλείνοντας, έστειλε το μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να μείνει δίπλα στην ομάδα και να την στηρίξει σε κάθε παιχνίδι, τονίζοντας πως όλοι μαζί θα παλέψουν μέχρι τέλους για την υλοποίηση των στόχων που έχουν τεθεί. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE