Έξαλλη η Ραμόνα Παπαϊωάννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Έξαλλη η Ραμόνα Παπαϊωάννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκτός εαυτού η Κύπρια πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε- και δεν ήθελε κιόλας- να κρύψει το θυμό της μετά τον τελικό των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Κακό το αποτέλεσμα για το «Κυπριακό δίδυμο» (Τραίκοβιτς και Ορτέγα) που προπονούνται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη στη Λευκωσία, με τον Κύπριο αθλητή να χτυπά σε εμπόδιο και να χάνει το ρυθμό του, ενώ ο Ισπανός συναθλητής του εμποδίστηκε από τον Τζαμαϊκανό αθλητή που έπεσε και του στέρησε σίγουρα ένα μετάλλιο.

Διαβάστε τη συνέχεια και δείτε βίντεο στο tothemaonline.com, πατώντας ΕΔΩ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Κυπριακό: Προαναγγέλλει ανακοινώσεις ο ΠτΔ - Αποκάλυψε επικοινωνία με την Ολγκίν

Είμαστε σε διαδικασία που προδιαγράφει θετικές εξελίξεις, δήλωσε την Πέμπτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, τού ανέφερε σε τηλεφωνική τους επικοινωνία ότι εντός του Σαββατοκύριακου ενδεχομένως να υπάρξουν συγκεκριμένες ανακοινώσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE