ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντολ: «Είναι τελικοί για μας…»

Ντολ: «Είναι τελικοί για μας…»

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Ντολ, μίλησε στην κάμερα της Cytavision με το πέρας του εκτός έδρας αγώνα με τη Σεβίλλη.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

«Είναι μια μεγάλη ομάδα η Σεβίλλη. Οι παίκτες μου έδωσαν τα πάντα. Αμύνθηκαν καλά. Πολλές ομάδες έχουν πρόβλημα εδώ. Στο τέλος άξιζαν όμως την νίκη. Ίσως έπρεπε να είχαμε περισσότερο θάρρος και να είμαστε λίγο καλύτεροι στις αντεπιθέσεις. Στο 2ο μέρος δημιουργήσαμε κάποιες προϋποθέσεις. Όταν χάνουμε δεν είμαστε χαρούμενοι όμως αξίζουν σεβασμό οι παίκτες μου. Κάθε παίκτης που παίζει απέναντι σε τέτοιες ομάδες έχει μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να κερδίσουμε την Καραμπάχ και όλα είναι ανοικτά. Χάσαμε ήδη δύο παιχνίδια. Τώρα θα επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά θα δούμε τα ματς με την Καραμπάχ. Είναι δύο τελικοί για μας»

Ήταν φοβισμένο το ΑΠΟΕΛ στο πρώτο ημίχρονο. Ίσως σεβαστήκατε λίγο παραπάνω στο πρώτο ημίχρονο τον αντίπαλο; «Δεν είναι θέμα ότι φοβόμασταν. Θα μπορούσαμε σε περισσότερη κατοχή. Είμαι ευχαριστημένος με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου. Κάναμε τις ευκαιρίες μας. Ίσως μείναμε πίσω στο πρώτο ημίχρονο».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top