ΚΥΠΡΟΣ

Συγκίνησε ο τυφλός οπαδός της ΑΕΛ

Συγκίνησε ο τυφλός οπαδός της ΑΕΛ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η πρώτη συγκέντρωση της ΑΕΛ για την προώθηση των μετοχών.

Σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Λεμεσού αναφέρει:

«Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Yellow Pride Cafe με απόλυτη επιτυχία η πρώτη συνάντηση από τις τρεις που έχουν προγραμματιστεί για την προώθηση των μετοχών της εταιρείας ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ.

Ο κόσμος είχε την ευκαιρία να ρωτήσει οτιδήποτε ήθελε τόσο για την ομάδα όσο και για τα της εταιρείας. «Ευχαριστούμε από καρδιάς όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε και συμμετείχε και οικονομικά στην εκστρατεία προώθησης μετοχών της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Λτδ, αλλά και αυτούς που ήρθαν, μας άκουσαν και έδωσαν την υπόσχεση ότι θα συμμετέχουν το συντομότερο δυνατό σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Πέρα για πέρα σημαντικό ότι στο καφέ παρευρέθηκαν ΑΕΛίστες κάθε ηλικίας και αυτό καταδεικνύει περίτρανα ότι η ΑΕΛ έχει παρελθόν, παρών, αλλά και μέλλον!

Ιδιαίτερη στιγμή ήταν για όλους εμάς η κίνηση ενός τυφλού οπαδού της ΑΕΛ, ο οποίος εκτός από κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας LION, ήρθε στο χώρο του καφέ και αγόρασε 200 μετοχές αξίας 100 ευρώ. Ήταν μια άκρως συγκινητική πράξη η οποία στέλνει μηνύματα προς όλους εμάς, αλλά ταυτόχρονα μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερο ζήλο να εργαζόμαστε γι’ αυτήν την προσπάθεια που ξεκίνησε με καλές προϋποθέσεις και θέλουμε να τελειώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θα δώσουμε συνέχεια στον σύλλογο ΠΑΕΕΚ ΚΟΛΟΣΣΙΟΥ την Δευτέρα 30/3 στις 19:00. Η συγκέντρωση αφορά όλους τους φίλους της ομάδας στα Δυτικά της πόλης μας!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ! ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ! ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top