Το φτάνουν στα άκρα οι Τούρκοι –Προκλητικό tweet και χάρτης υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το φτάνουν στα άκρα οι Τούρκοι –Προκλητικό tweet και χάρτης υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας προκαλεί μέσω twitter.

Ο λόγος για τον Τσαγατάι Ερτσιγές, ο οποίος γνωστοποιεί πως το Yavuz τη Δευτέρα (07/10) θα προχωρήσει σε γεώτρηση στο τεμάχιο «7» της κυπριακής ΑΟΖ, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια απόλυτα νόμιμη δραστηριότητα.

Το Tweet του συνοδεύεται από έναν χάρτη που παρουσιάζει την κατ΄ ισχυρισμών ΑΟΖ των Τούρκων… Ο χάρτης προκαλεί έκπληξη σε οποιονδήποτε νοήμων άνθρωπο, καθώς η ΑΟΖ της Τουρκίας παρουσιάζεται να ‘αγκαλιάζει’ την Κύπρο

«Yavuz will launch a new round of offshore drilling operations on 7 October 2019.The drilling area lies within the Turkish CS registered with the UN and in the permit licenses that 🇹🇷 Government granted to TP, which were published in the Turkish Official Gazette in 2012» είναι το tweet του Τούρκου διπλωμάτη.

Σε άλλο tweet με ανάλογο ύφος αμφισβητεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και το διεθνές δίκαιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

ΒΙΝΤΕΟ: Με ελληνικά Rafale και κυπριακή παρουσία η επιβλητική παρέλαση της 14ης Ιουλίου στο Παρίσι

Στρατιωτικοί της Ουκρανίας και τριάντα πέντε χωρών, αριθμός ρεκόρ πεζοπόρων τμημάτων, αεροσκάφη και τεθωρακισμένα: η παρέλαση της 14ης Ιουλίου του 2026 στο Παρίσι υπήρξε επιβλητική για να προβάλει την στρατηγική αφύπνιση της Ευρώπης και έναν στρατό έτοιμο για μάχη.

BEST OF TOTHEMAONLINE