Το φτάνουν στα άκρα οι Τούρκοι –Προκλητικό tweet και χάρτης υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Το φτάνουν στα άκρα οι Τούρκοι –Προκλητικό tweet και χάρτης υψηλόβαθμου στελέχους του τουρκικού ΥΠΕΞ -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου εξωτερικών της Τουρκίας προκαλεί μέσω twitter.

Ο λόγος για τον Τσαγατάι Ερτσιγές, ο οποίος γνωστοποιεί πως το Yavuz τη Δευτέρα (07/10) θα προχωρήσει σε γεώτρηση στο τεμάχιο «7» της κυπριακής ΑΟΖ, σημειώνοντας πως πρόκειται για μια απόλυτα νόμιμη δραστηριότητα.

Το Tweet του συνοδεύεται από έναν χάρτη που παρουσιάζει την κατ΄ ισχυρισμών ΑΟΖ των Τούρκων… Ο χάρτης προκαλεί έκπληξη σε οποιονδήποτε νοήμων άνθρωπο, καθώς η ΑΟΖ της Τουρκίας παρουσιάζεται να ‘αγκαλιάζει’ την Κύπρο

«Yavuz will launch a new round of offshore drilling operations on 7 October 2019.The drilling area lies within the Turkish CS registered with the UN and in the permit licenses that 🇹🇷 Government granted to TP, which were published in the Turkish Official Gazette in 2012» είναι το tweet του Τούρκου διπλωμάτη.

Σε άλλο tweet με ανάλογο ύφος αμφισβητεί την Ευρωπαϊκή Ένωση και το διεθνές δίκαιο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE