ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έκανε την Μπράιτον να μοιάζει με Μπάγερν…

Έκανε την Μπράιτον να μοιάζει με Μπάγερν…

Συνεχίζεται ο κατήφορος για την Τότεναμ, η οποία ηττήθηκε στο «AMEX» από την Μπράιτον με σκορ 3-0 για την 8η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Μοπέ (8’) και Κόνολι (32’, 65’) τα τέρματα της συνάντησης, ανατριχιαστικός τραυματισμός του Γιορίς στο πρώτο γκολ των «γλάρων».

Μόνο με… «ηλεκτροσόκ» μοιάζουν ικανοί να βγουν από την κρίση οι «spurs», οι οποίοι παρουσίασαν σημάδια διάλυσης για δεύτερο σερί ματς και την Μπράιτον να συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε την Τρίτη (1/10) η Μπάγερν Μονάχου (7-2). Στους 11 βαθμούς και την 6η θέση παραμένει το συγκρότημα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, 12η με 9 βαθμούς οι παίκτες του Γκρέιαμ Πότερ.

Το ματς

Εκτός τόπου και χρόνου τα «σπιρούνια», που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν και το ψυχολογικό βάρος που προκάλεσε ο σοκαριστικός τραυματισμός του Ούγκο Γιορίς στο 3ο λεπτό του ματς!

Ο Γάλλος τερματοφύλακας έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του ύστερα από σέντρα του Γκρος, ο Μοπέ άνοιξε το σκορ προ κενής εστίας αλλά ο Γάλλος στάθηκε… κάτι περισσότερο από άτυχος κατά την προσγείωσή του στον αγωνιστικό χώρο!

Ο 32χρονος πορτιέρο διέλυσε τον αγκώνα του και αντικαταστάθηκε από τον Πάουλο Γκαζανίγκα, μεταφερόμενος με φορείο και υπό ανεξέλεγκτους πόνους εκτός τερέν.

Οι Λονδρέζοι δεν κατάφεραν να βγάλουν οποιαδήποτε αντίδραση ενώ στο 32ο λεπτό ήρθε το δεύτερο γκολ για τους «γλάρους», με τον Κόνολι να πετυχαίνει το πρώτο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο 19χρονος χρειάστηκε δύο προσπάθειες για να βρει δίχτυα, αφού το τακουνάκι έπειτα από σέντρα του Μόι σταμάτησε στα χέρια του Γκαζανίγκα αλλά το πλασέ του στο «ριμπάουντ» οδήγησε την ομάδα του στην ανάπαυλα με προβάδισμα δύο τερμάτων.

Παρόμοια εικόνα και στο δεύτερο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να μοιάζουν πελαγωμένοι. Οι γηπεδούχοι μύρισαν… αίμα, ο Γκρος σημάδεψε το δοκάρι με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ στο 63ο λεπτό και δύο λεπτά αργότερα (65’) ο Κόνολι πέτυχε το 3-0, «χορεύοντας» τον Αλντερβάιρελντ πριν στείλει την μπάλα στα δίχτυα με διαγώνιο σουτ.

Σε τυπική διαδικασία εξελίχθηκε το υπόλοιπο της συνάντησης, με την Μπράιτον να κυκλοφορεί την μπάλα με ασυνήθιστη για αυτήν άνεση ενώ οι μόνες αξιόλογες απειλές των ηττημένων καταγράφηκαν στο 82ο και  86ο λεπτό, με τις προσπάθειες του Μόουρα να εξουδετερώνονται αμφότερες από τον Ράιαν.

Οι συνθέσεις

Μπράιτον: Ράιαν, Μοντόγια, Γουέμπστερ, Μπερν, Ντανκ, Αλζάτε (88’ Μπονγκ), Γκρος, Μόι, Στίβενς (90’ Μάρεϊ), Κόνολι (79’ Μπισουμά), Μοπέ

Τότεναμ: Γιορίς (8’ Γκαζανίγκα), Σισοκό, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνχεν, Ντέιβις, Ντάιερ, Ντομπελέ (46’ Γουίνκς), Σον (73’ Λούκας Μόουρα), Έρικσεν, Λαμέλα, Κέιν

Σκόρερς

Μοπέ 8’, Κόνολι 31’, 65’

Διαιτητής

Τζον Μος

Γήπεδο

AMEX Stadium

Πηγή: www.england365.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top