ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

Με νέα σύντροφο και παιδιά ο Κριστιάνο (video)

Με νέα σύντροφο και παιδιά ο Κριστιάνο (video)

Μπορεί να αποτελεί παρελθόν από τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο ο εντυπωσιακή Ιρίνα Σάικ, όμως ο Πορτογάλος σούπερ-σταρ εμφανίστηκε στην πατρίδα του με άλλη εντυπωσιακή γυναίκα στο πλευρό του.

Μάλιστα  η «σύντροφος» του δεν ήταν η μόνη που βρέθηκε  κοντά του καθώς πλάι στο ζευγάρι ήταν και τα ... παιδιά τους. 
Μη βιαστείτε όμως να πιστέψετε ότι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη  το 2013 και το 2014, σύμφωνα με το σχετικό δημοψήφισμα της FIFA,  είχε παράλληλη σχέση και απατούσε  επί χρόνια την Ρωσίδα καλλονή με την ξανθομάλλα αναλόγου  εμβέλειας σε ομορφιά κυρία.
Την «οικογένεια» του αυτή  απέκτησε  ο Κριστιάνο Ρονάλντο για λόγους ... διαφημιστικούς καθώς όλοι τους διάσημοι και μη είναι τα μοντέλα  φωτογράφησης  εταιρείας ενδυμάτων για τους σκοπούς της οποίας συνεργάστηκαν. Και το σενάριο της εν λόγω καμπάνιας προβλέπει   ο σούπερ- σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης να είναι όχι απλά παντρεμένος αλλά και με παιδιά.

Και τέλος μία παρατήρηση σχετικά με την κυρία Ρονάλντο. Μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με την επίσημη του και πρώην από τον περασμένο Ρωσίδα συνάδελφο της.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top