Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.


Σημειώνουμε ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται στην 9η θέση με μόλις τέσσερις βαθμούς σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ο Ολυμπιακός είναι στην… τελευταία (12η) θέση της βαθμολογίας με μόλις δύο πόντους σε τρία παιχνίδια.
Από την άλλη, ο Πάμπος Χριστοδούλου θα προσπαθήσει να… χαλάσει το «πάρτι» που ετοιμάζουν οι γηπεδούχοι, φεύγοντας από τη Λεμεσό με θετικό αποτέλεσμα.
Τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο της Λεμεσιανής ομάδας μετά από ένα μήνα και… κάτι μέρες, όταν είχε ανακοινωθεί το «διαζύγιο» ανάμεσα στις δύο πλευρές και θέλει φυσικά να συνδυάσει την επιστροφή του με νίκη και καλό θέαμα.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




