ΚΥΠΡΟΣ

Η δραματική έκκληση του Χριστόδουλου

Η δραματική έκκληση του Χριστόδουλου

Για άλλη μια φορά η Ομόνοια αποτάθηκε στον κόσμο της για να βοηθήσει στην προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων για να μην υπάρξει πρόβλημα με τον έλεγχο των κριτηρίων.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Χριστόδουλος Χριστοδούλου μίλησε στο Super Sport FM και αρχικά είπε:

«Χωρίς υπερβολή κάθε ώρα που περνά είναι υπερπολύτιμη. Μας απομένουν 4 μέρες, υπολείπεται ένα σοβαρό ποσό και επειγόντως πρέπει ο κόσμος να έρθει κοντά να κάνει τα διαρκείας του το συντομότερο δυνατόν».  

Για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα και το ποσό που απομένει για τον στόχο που έχει τεθεί:

«Είχαμε αναφέρει σε ανακοίνωση μας τη Δευτέρα ότι υπολείπεται ένα ποσό 360 χιλιάδες που ισοδυναμεί με 1000 διαρκείας. Βλέποντας και την ομάδα πρέπει όλοι να έρθουν κοντά και ο στόχος είναι εφικτός».

Για τις άλλες ενέργειες της διοίκησης:

«Όταν μιλούσαμε πριν 2-3 βδομάδες για 900 χιλιάδες Ευρώ και έχει πέσει στις 360  χιλιάδες Ευρώ είναι λόγω των κινήσεων δ. σ. Κάνω δραματική έκκληση στον κόσμο να βοηθήσει. Είναι κρίμα ότι κερδίζουμε στο γήπεδο να το χάσουμε για παλιές αμαρτίες. Έχουμε μια σειρά υποχρεώσεων που πρέπει να τακτοποιήσουμε. Είμαστε αισιόδοξοι όμως η  υπερβολική αισιοδοξία μπορεί να σε κάψει». 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top