Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Μπαίνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ταμπέλα;

Στην προχθεσινή συνέντευξη του Νίκου Χαραλαμπίδη στη Cytavision, θα ήταν παράλειψη να μην του έκαναν ερώτηση για το θέμα του γηπέδου. 

Παραμένει ως μια από τις βασικές επιλογές, είπε το στέλεχος της διοίκησης της Ομόνοιας, η περιοχή των Χαλεπιανών.

Επιπρόσθετες πληροφορίες, λένε, ότι ο διαχειριστής των πρασίνων Σταύρος Παπασταύρου, βασικά περιμένει κάποιες απαντήσεις από την Τράπεζα Κύπρου.

Πριν αρκετά χρόνια είχε τοποθετηθεί μια ταμπέλα (αυτή που βλέπετε στη φωτό) στην έξοδο του αυτοκινητοδρόμου Λεμεσού – Λευκωσίας προς Τσέρι, η οποία «αποσύρθηκε» πριν μερικά χρόνια.

Ξεκαθαρίζει προσεχώς, αν οι διοικούντες την Ομόνοια, θα δώσουν εντολή να τοποθετηθεί καινούργια ταμπέλα.

(ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όλα όσα είπε προχθές στη Cytavision, o Nίκος Χαραλαμπίδης

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE