ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πεντάρα Ομόνοιας επί του Απόλλωνα

Πεντάρα Ομόνοιας επί του Απόλλωνα

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων εβδομάδων έδωσε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U14. Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας τον Απόλλωνα με 5-1, έφτασε στους 12 βαθμούς και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Οδυσσέας Οδυσσέως, άρχισε το παιχνίδι με τους: Παναγιώτου, Αταλιώτη, Ιωάννου, Γιαννακού, Χαρίτου, Νικολαΐδη, Αγγελή, Χριστοφή, Οζλέρ, Παρασκευά και Χριστοφόρου. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Βιολάρης, Θεοδώρου, Βασιλείου και Ζουλαφάκης.

Το σκορ στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισόπαλο 1-1, όμως στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο τους και σημείωσαν τέσσερα τέρματα για το τελικό 5-1. Δύο γκολ πέτυχαν οι Οζλέρ, Ζουλαφάκη και ένα ο Θεοδώρου.

Πλέον, η ομάδα μας έχει 12 βαθμούς με απολογισμό τέσσερις νίκες και μία ήττα και συντελεστή τερμάτων 28 υπέρ και 12 κατά. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (19/10) απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top