ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβαλε «φωτιά» στον τέταρτο όμιλο η Ελβετία

Έβαλε «φωτιά» στον τέταρτο όμιλο η Ελβετία

Ήθελε περισσότερο τη νίκη και την πήρε κόντρα στην Ιρλανδία η Ελβετία, επικρατώντας 2-0 των Βρετανών στη Γενεύη για την όγδοη αγωνιστική του τέταρτου ομίλου των προκριματικών του EURO 2020.

Η Ελβετία νίκησε 2-0 την Ιρλανδία στη Γενεύη για την όγδοη αγωνιστική του τέταρτου προκριματικού ομίλου του EURO 2020 και μείωσε στο -1 από τους Βρετανούς και τη Δανία δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της προκριματικής φάσης, βάζοντας «φωτιά» στην υπόθεση πρόκριση στα τελικά.

Τις λιγοστές ελπίδες της διατήρησε η Γεωργία, επικρατώντας 3-2 στην έδρα του Γιβραλτάρ.

Ελβετία-Ιρλανδία 2-0
Οι Ελβετοί ξεκίνησαν σαφώς πιο δυνατά και πίεσαν, οπότε και άνοιξαν στο 16’ το σκορ. Ο Σεφέροβιτς δέχτηκε την μπαλιά του Μεχμεντί και με ωραίο τρόπο έκανε το 1-0. Ο Λιχστάινερ δημιούργησε την επόμενη ευκαιρία στο μισάωρο για να απαντήσει ο Στίβενς στο 33΄ για τους «τριφυλλοφόρους» της Βρετανίας και οι τρεις ευκαιρίες των Ελβετών στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου άφηναν «ανοιχτούς λογαριασμούς».

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Σεφέροβιτς δημιουργούσε κάποιες απειλές στην ιστία των Ιρλανδών, οι οποίοι δεν μπορούσαν να απειλήσουν τους γηπεδούχους, παρά τις αλλαγές στην ενδεκάδα τους. Οι Ελβετοί συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες και στο 93’ το αυτογκόλ του Ντάφι από την προσπάθεια του Σεφέροβιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Γιβραλτάρ-Γεωργία 2-3
Στο 10’, ο Καρασβίλι δέχτηκε τη σέντρα του Σενγέλια και έκανε το 0-1. Στο 21’ ο Κανκάβα δέχτηκε την μπαλιά του Ανανίντζε μέσα στην περιοχή και έκανε το 0-2.

Η αντεπίθεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο έφερε τα ανάλογα αποτελέσματα. Στο 66’, ο Μπρίτο έδωσε στον Κασκιάρο και αυτός μείωσε σε 1-2. Στο 74’ ο Τσιπολίνα ισοφάρισε και έβαλε «φωτιά» στο ματς. Όμως, οι Γεωργιανοί απάντησαν στο 84’ με τους Σενγκέλια και Κβιτάλια να συνδυάζονται και τον τελευταίο να κάνει το τελικό 2-3.

Βαθμολογία:
Ιρλανδία 12

Δανία 12

Ελβετία 11

Γεωργία 8

Γιβραλτάρ 0

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top