ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο ένας για το ΑΛΜΑ, ο άλλος για την ΚΟΡΥΦΗ, αλλά με τα… ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Ο ένας για το ΑΛΜΑ, ο άλλος για την ΚΟΡΥΦΗ, αλλά με τα… ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Με ντέρμπι ΑΕΛ – ΑΕΚ ολοκληρώνεται τη Δευτέρα (21-10) η ώρα 19:00 στο Τσίρειο Στάδιο η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Μετά τα παιχνίδια του Σαββατοκυρίακου και τα αποτελέσματα αυτών, η ΑΕΛ επιδιώκει την επιστροφή στις νίκες, που θα την φέρουν να κάνει βαθμολογικό άλμα, από την 7η θέση που είναι τώρα, να πιάνει τον Εθνικό στην 3η θέση με 10 βαθμούς.  Η ΑΕΚ με διπλό στη Λεμεσό θα βρεθεί μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της με ένα βαθμό λιγότερο τις δύο ομάδες που εξήλθαν ισόπαλες 0-0 την Κυριακή, Ανόρθωση και Ομόνοια.

Όπως και να ΄χει, οι δύο ομάδες θέλουν για τους δικούς της λόγους τη νίκη στο ντέρμπι της Δευτέρας, αλλά με Ντούσαν Κέρκεζ και Ιμανόλ Ιδιάκεθ ν’ αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα τραυματισμών.

Ο Κυπροποιημένος τεχνικός της ΑΕΛ δεν μπορεί να υπολογίζει σε Αβραάμ, Αντάμοβιτς, Τζούνιορ, Κυριάκου.  Το μέγα ερωτηματικό για τον Ντούσαν Κέρκεζ έχει να κάνει κατά το πόσο θα επιλέξει τετράδα στην άμυνα, με Γκοντάλ και Αντρέ Τεϊσέιρα, ή εάν θα επιλέξει τριάδα, αποφασίζοντας τον τρίτο της… παρέας για τη γραμμή της οπισθοφυλακής μεταξύ των άλλων παικτών που έχει στη διάθεση του.

Ο Ισπανός κόουτς της ΑΕΚ μέχρι και την τελευταία στιγμή που θα αναχωρήσει το πούλμαν της αποστολής για τη Λεμεσό θα ξεκαθαρίσει στο μυαλό του και θα αποφασίσει το ποιους παίκτες που ήταν αμφίβολοι θα τους έχει μαζί του.  Πρέπει να θεωρείται σίγουρο ότι οι Χέφελ, Τάντι, Μοϊσόφ και Κίβενι θα είναι στην αποστολή. Για Τρισκόφσκι και Τρουγιόλς θα αποφασιστεί μέχρι το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ εκτός αποστολής θα είναι οι Ακοράν και Τολεμές. Άρα, ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ έχει και αυτός ερωτηματικά για το ποιους παίκτες θα επιλέξει για αρχικό σχήμα.

Δευτέρα, 21.10.2019 / 19:00
ΑΕΛ Λεμεσού – ΑΕΚ Λάρνακας
Στάδιο: ΤΣΙΡΕΙΟ
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Καλογήρου Μάριος
4ος Διαιτητής:Τσούκκας Αβραάμ
Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημητρίου Ανδρέας

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top