ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν λέει να… συνέλθει η Μίλαν!

Δεν λέει να… συνέλθει η Μίλαν!

Η Μίλαν κρατούσε σφιχτά στα χέρια της τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα αλλά την… πάτησε στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Καλντερόνι να τεζάρει τους «ροσονέρι» για το 2-2 της Λέτσε.

Έπαιξε με τη φωτιά και… κάηκε η Μίλαν!

Παρότι οι «ροσονέρι» κρατούσαν σφιχτά τη δεύτερη σερί νίκη τους στο πρωτάθλημα, την… πάτησαν στις καθυστερήσεις! Και αυτό καθώς ο Καλντερόνι με τρομερό σουτ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, έγραψε το 2-2 και μοίρασε… εγκεφαλικά στο «Σαν Σίρο» και στους οπαδούς της Μίλαν που βλέπουν την ομάδα τους να παραπαίει!

Πρόκειται για… ιστορικό αποτέλεσμα της Λέτσε καθώς είχε να πάρει έστω έναν βαθμό στην έδρα της Μίλαν από το μακρινό 2000!

Το ματς, πάντως, είχε ξεκινήσει ιδανικά για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν με άλλον… άερα στο γήπεδο στο ντεμπούτο του Στέφανο Πιόλι στον πάγκο. Όχι μόνο είχαν καλό πρόσωπο και 12 τελικές στο πρώτο μέρος αλλά κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια προηγούμενη στο σκορ με τρομερό… ξερό σουτ του Τσαλχάνογλου (20’). Η χαρά των οπαδών της Μίλαν, όμως, που έβλεπαν κάτι να… αλλάζει κράτησε για λίγο. Και αυτό καθώς ένα τέταρτο μετά την επανέναρξη ο Κόντι έκανε ανόητο πέναλτι και ο Μπαμπακάρ σκόραρε με διπλή προσπάθεια, παίρνοντας το… ριμπάουντ από την επέμβαση του Ντοναρούμα στην εκτέλεση πέναλτι του ίδιου.

Αυτό δεν πτόησε, όμως, τους Μιλανέζους που πήραν ξανά τα ηνία του αγώνα και με έναν εξαιρετικό συνδυασμό κατάφεραν να πάρουν ξανά το προβάδισμα, όταν ο Τσαλχάνογλου γύρισε την μπάλα και ο Πιόντεκ με το τρίτο προσωπικό του τέρμα τη φετινή σεζόν έγραψε το 2-1. Η Μίλαν έδειχνε πως θα έπαιρνε τη δεύτερη σερί της νίκη στο πρωτάθλημα αλλά ο Καλντερόνι είχε άλλη γνώμη καθώς στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων με εξαιρετικό σουτ, νίκησε τον Ντοναρούμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2… τεζάροντας τους «ροσονέρι».

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας καταχωρείται το αίτημα για ανάρμοστη συμπεριφορά του Γενικού Ελεγκτή - Γίνονται οι τελευταίες αλλαγές

Το μεσημέρι της Δευτέρας αναμένεται να καταχωρηθεί στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο από τη νομική ομάδα του Γενικού Εισαγγελέα, αίτημα για παύση του Γενικού Ελεγκτή, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top