ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 38χρονος

ΠΑΦΟΣ – ΤΡΟΧΑΙΟ: Νέα τραγωδία στην άσφαλτο – «Έσβησε» ο 38χρονος

Άφησε την τελευταία του πνοή, ο άτυχος 38χρονος που το πρωί της Δευτέρας (21/10) ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα.

Από την Βουλγαρία, το νέο θύμα της ασφάλτου.

Από τις πρώτες εξετάσεις της Αστυνομίας, φαίνεται ότι το όχημα του άτυχου 38χρονου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο.

Ο 38χρονος από την Βουλγαρία, μετά την σφοδρή σύγκρουση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE