ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κέρκεζ για όλους και για όλα – Η μάχη του τίτλου, οι εξετάσεις σε κάθε ματς, η απουσία των ΑΕΛιστών, η σκέψη για παραίτηση του και άλλα

Κέρκεζ για όλους και για όλα – Η μάχη του τίτλου, οι εξετάσεις σε κάθε ματς, η απουσία των ΑΕΛιστών, η σκέψη για παραίτηση του και άλλα

Καλεσμένος στην εκπομπή του ΡΙΚ «ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ» ήταν ο προπονητής της ΑΕΛ, Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ομάδα του, σχολιάζοντας παράλληλα όλη την ποδοσφαιρική επικαιρότητα.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

«Αν θέλεις να δουλεύεις σαν προπονητής, πρέπει να είσαι έτοιμος για να δουλεύεις κάτω από πίεση. Από όταν ξεκίνησα στην ΑΕΛ, νιώθω σαν να έχω κάθε εβδομάδα εξετάσεις».

«Μερικές φορές, μία ήττα σου κάνει καλό. Η ήττα με τη Νέα Σαλαμίνα μας έκανε καλό πιστεύω. Η νίκη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα θα δώσει πολλά περισσότερα οφέλη στην ΑΕΛ από τους τρεις βαθμούς».

«Όταν λέω για μπάτζετ, όλοι έχουν παράπονα. Δεν είναι μόνο ο μισθός του κάθε παίκτη. Αν για παράδειγμα εγώ έχω μπάτζετ όπως άλλες 6-7 ομάδες και δεν μπορώ να κερδίσω στο Τσίρειο εύκολα την Ένωση για παράδειγμα που είναι χαμηλά στη βαθμολογία, τότε θα είμαι εκτός ομάδας».

«Για τη μάχη του τίτλου, σίγουρα το ΑΠΟΕΛ θα είναι εκεί, όπως και η Ανόρθωση. Ο Τιμούρ είπε αλήθεια, ότι αν δεν ερχόταν ο Πουλλαϊδης δύσκολα θα έκανε δουλειά. Αυτή την στιγμή το ΑΠΟΕΛ δεν παίζει τόσο καλά αλλά κερδίζει, η Ανόρθωση είναι μέχρι στιγμής η καλύτερη ομάδα. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Η Ομόνοια ξεκίνησε καλά, αλλά με τους σοβαρούς τραυματισμούς των Ουζόχο και Παναγή έχασε την ισορροπία της. Δεν ξέρω για ΑΕΚ και Απόλλωνα αν θα είναι κι αυτοί εκεί».

«Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί δεν έρχεται ο κόσμος της ΑΕΛ στο γήπεδο. Μπορεί σε κάποιους να μην αρέσει ο Κέρκεζ, μπορεί να μην τους αρέσει το ποδόσφαιρο που παίζουμε, μπορεί να μην τους αρέσει ο πρόεδρος. Αλλά δεν ήμαστε η Μπαρτσελόνα και δεν έχω Μέσι. Σκέφτηκα το καλοκαίρι πολύ για να παραιτηθώ, αφού έβλεπα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Θα ήταν εύκολο για μένα να πω ότι πήρα Κύπελλο και να παραιτηθώ, αλλά ήθελα να μείνω για να παλέψω».

«Το ερχόμενο καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο μου. Αν έχει πλάνο ο πρόεδρος και μπορούμε να συνεχίσουμε μαζί, τότε ναι, ευχαρίστως να μείνω. Αν όμως δεν βλέπω να υπάρχει θέληση για κάτι καλό και έχω προτάσεις από άλλες ομάδες, τότε ίσως να αρχίσω να σκέφτομαι σοβαρά να συνεχίσω το μέλλον μου σε άλλη ομάδα. Κάτι είχα ως τώρα από προτάσεις, αλλά τίποτα σοβαρό».

Για το που μπορεί να φτάσει φέτος η ΑΕΛ ανέφερε: «Εξαρτάται και από τον πρόεδρο. Ήμουν απλήρωτος παλιά για τρεις μήνες και ο Σοφοκλέους ήρθε και με πλήρωσε όταν ανέλαβε. Έχουμε προβλήματα, αλλά ο Σοφοκλέους βοηθά όσο μπορεί. Είμαι 11 χρόνια στην Κύπρο και παρότι έχουμε κατακτήσει το κύπελλο πριν από μερικούς μήνες, η τωρινή κατάσταση είναι η χειρότερη στην ΑΕΛ και δεν βλέπω φως στο τούνελ».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top