ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έσωσε την παρτίδα στο 90′

Έσωσε την παρτίδα στο 90′

Έμεινε όρθιος στις Σέρρες και παρέμεινε φαβορί ο ΝΠΣ Βόλος.

Ο Πανσερραϊκός στρίμωξε την ομάδα της Μαγνησίας, παρότι χωρίζουν δύο κατηγορίες τους δύο «μονομάχους», αλλά με ωραίο γκολ του Τσαούση στο 90’, οι φιλοξενούμενοι πήραν 1-1 και απέκτησαν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο Πανθεσσαλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου. Το σκορ είχε ανοίξει στο 70’ ο Γιανναράκης με άπιαστη κεφαλιά.

Οι δύο αντίπαλοι, οι οποίοι θα λύσουν τις διαφορές τους στη δεύτερη αναμέτρηση, είχαν από ένα δοκάρι μέχρι το 16’. Ο Χουάν Φεράντο αποφάσισε να δώσει ανάσες σε αρκετά από τα βασικά του «εργαλεία», αλλά η ομάδα του ήταν συνολικά ανώτερη.

Τα «λιοντάρια» άγγιξαν το γκολ στο 8’ με τον Κασμερίδη να στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά από κοντά, ενώ στο 16’ ο Μάντζης έκλεψε την μπάλα και επιδίωξε να «κρεμάσει» τον Γιαννακίδη, αλλά σταμάτησε στο άλλο οριζόντιο -αυτήν τη φορά- δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια δύο καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μουνίθ να στέλνει την μπάλα λίγο έξω έπειτα από τη σέντρα του Λύρατζη, ενώ στο 65′ ο Τσαούσης προσπάθησε να μπουκάρει στην περιοχή, αλλά ο Γιαννακίδης βγήκε και μάζεψε.

Λίγο μετά οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0, όταν ο Κόντσι εκτέλεσε φάουλ και ο Γιανναράκης σκόραρε με πολύ ωραία κεφαλιά. Ο τελευταίος λόγος άνηκε στον Τσαούση, που με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ στην αντίθετη γωνία ισοφάρισε.

Πανσερραϊκός (Άγγελος Διγκόζης): Γιαννακίδης, Ζέρης, Αποστολόπουλος, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Πολύζος, Πτηνόπουλος, Ψάλτης, Γκούρτσας, Κόντσι, Πέτρου.

ΝΠΣ Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Λύρατζης, Τσίκα, Μήτογλου, Τσαούσης, Μαξ, Ατιγιάτ, Κυζιρίδης, Μουνίθ, Ηλιόπουλος, Μάντζης

Πηγή: www.sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top