Χαμός με το φιλί Ελένης Τσολάκη – Κατερίνας Γκαγκάκη «on air» – VIDEO

Χαμός με το φιλί Ελένης Τσολάκη – Κατερίνας Γκαγκάκη «on air» – VIDEO

Εκτός όμως από τα σχόλια, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Ελένη Τσολάκη δε δίστασαν με χιούμορ να προχωρήσουν και σε μια ζωντανή αναπαράσταση!

«Καλά παιδιά είναι κακό να φιλάς μια γυναίκα; Εγώ με τις φίλες μου φιλιόμαστε στο στόμα» ανέφερε, χαρακτηριστικά, η Ελένη Τσολάκη.

«Μα δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους… Εμένα δεν με ενοχλεί που είναι δυο γυναίκες, ακόμα και γυναίκα με άντρα να ήταν… Αυτό το έχουμε ξεπεράσει. Έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Με ενοχλεί που φιλιέσαι στο στόμα με έναν άγνωστο. Εμείς οι δύο τώρα, να φιληθούμε στο στόμα για ποιο λόγο;» αναρωτήθηκε ειλικρινώς ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, όμως, οι δυο συνεργάτιδες θέλησαν να αντιγράψουν το φιλί που μονοπώλησε το ενδιαφέρον της Αμερικάνικης τηλεόρασης!

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE