ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: ‘Σε καταστολή και σε σοβαρή κατάσταση…’ ο πρώην αστυνομικός

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΑΠΟΠΕΙΡΑ: ‘Σε καταστολή και σε σοβαρή κατάσταση…’ ο πρώην αστυνομικός

Παραμένει διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο πρώην αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης (24/10), στον συνοικισμό «Κόκκινες» στον Στρόβολο.

Του Φάνη Μακρίδη

Αρμόδια αστυνομική πηγή ανέφερε στο ThemaOnline ότι ο Ν.Ν., «παραμένει σε καταστολή και σε σοβαρή κατάσταση», ενώ υποστηρίζεται από ιατρικά μηχανήματα.

Πρόσθεσε πως έγιναν προσπάθειες για να αποσωληνωθεί, ωστόσο, οι ιατροί αποφάσισαν να ματαιώσουν τη διαδικασία.

Ως γνωστόν, είχε δεχθεί επίθεση από 44χρονο που τον έπληξε με κοπίδι (ιδιαίτερα αιχμηρό αντικείμενο) στην περιοχή του λαιμού.

Να θυμίσουμε ότι οι μαρτυρίες φέρουν τον Ν. να επενέβη κατά το επεισόδιο της περασμένης Πέμπτης (24/10) για να κατευνάσει 44χρονο Αγγλοκύπριο, ο οποίος επιτέθηκε στον εργοδότη του που είναι ιδιοκτήτης γραφείου υπηρεσιών (μεταφορές κτλ.). Ο 44χρονος αξίωνε από τον τελευταίο περισσότερα χρήματα για υπηρεσίες που πρόσφερε στην εταιρεία.

Ο 48χρονος Ν.Ν. που φέρεται να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον εργοδότη του 44χρονου και βρισκόταν σε κοντινό σημείο, σύμφωνα με μαρτυρίες επενέβη με στόχο να αφοπλίσει τον επιτιθέμενο, ο οποίος τελικά τον τραυμάτισε.

Ο 44χρονος Αγγλοκύπριος συνελήφθη, ενώ σε βάρος του εξετάζεται υπόθεση που αφορά αδικήματα (1) απόπειρας φόνου, (2) πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και (3) επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης. Την Παρασκευή (25/10) οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, που ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησής του.

Η εκδοχή της Αστυνομίας
Η επίσημη ενημέρωση της Αστυνομίας την επομένη του περιστατικού ανέφερε πως ο 44χρονος φέρεται να μετέβη στα γραφεία εταιρείας στη Λευκωσία, γύρω στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (24/10) και με τη χρήση χαρτοκόπτη να τραυμάτισε τον 39χρονο ιδιοκτήτη, καθώς και δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 48 ετών. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, απ΄ όπου ο 39χρονος αφού πρώτα του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, απολύθηκε. Ο 48χρονος, ο οποίος φέρει τραύμα στην περιοχή του λαιμού, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκαν επίσης, ο 44χρονος και τέταρτο πρόσωπο ηλικίας 40 ετών, το οποίο ισχυρίστηκε ότι σπρώχτηκε από τον 44χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, απολυθήκαν και οι δύο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Πόσα παιδιά γεννήθηκαν στην ΕΕ το 2022; - Η χώρα με την ψηλότερη γονιμότητα και η θέση της Κύπρου

Συναγερμός στις Αρχές: Έκρηξη σε γκαράζ οικίας σήκωσε στο «πόδι» περιοχή στη Λευκωσία - Ζημιές σε ένα όχημα

Πασαλιμάνι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση του κτιρίου - Το φορτηγό που σκοτώθηκε ο αστυνομικός

Ακομπλεξάριστη η Δέσποινα Βανδή: Το βίντεο στο TikΤοκ – Έτσι είναι όταν ξυπνάει



Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό αλλάζει την ατζέντα των κομμάτων - Οι προτεραιότητες των πολιτών ενόψει Ευρωεκλογών

Το μεταναστευτικό βρίσκεται πλέον στην προμετωπίδα της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει ευρωεκλογών, ιδιαίτερα στην Κύπρο όπου το τελευταίο διάστημα οι ροές μεταναστών από τον Λίβανο προς τα παράλια της χώρας μας, αυξάνονται δραματικά. Ούτε οι προσπάθειες της κυβέρνησης έφεραν αποτέλεσμα, ούτε υπάρχει θέληση από την Ευρώπη για επαναξιολόγηση περιοχών στη Συρία  ως ασφαλείς, προκειμένου να καταστεί δυνατός ο επαναπατρισμός ατόμων από τη Συρία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top