Που ΚΑΙΡΟΣ…

Που ΚΑΙΡΟΣ…

Οι Γιάννης Ταραλίδης και Ντίμιταρ Μακρίεφ, είναι οι πιο γνωστοί παίχτες που ανήκουν φέτος στον ΠΟΞ (Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου). 

Τους είδαμε χτες στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο. Ο Ελλαδίτης άσος έβαλε και γκολ.

Μιλώντας για τον Βούλγαρο σέντερ φορ, που καιρός που ήταν hot όνομα στην μετεγγραφική πιάτσα. Ειδικά πριν 4 χρόνια, που έβαλε 18 τέρματα με τη Νέα Σαλαμίνα τη σεζόν 2015-16.

Τον Γενάρη γίνεται 36 χρόνων, ο Βαλκάνιος επιθετικός.

Δείτε ΕΔΩ το βιογραφικό-σιδηρόδρομος του Μακρίεφ

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος είναι έτοιμη να συμβάλει με πολλούς τρόπους για την ειρήνη στη Γάζα»

Στις προτεραιότητες της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ που θα αρχίσει την 1η Ιανουαρίου 2026 αναφέρθηκε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.