«Φίλε… Άμα ΞΕΡΕΙ μπάλα»

«Φίλε… Άμα ΞΕΡΕΙ μπάλα»

Τις σημαντικότερες αναφορές της συνέντευξης του Μιλένκο Σπόλιαριτς στον Capital TV, τις καταγράψαμε από χθες βράδυ (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). 

Ο πρώην διεθνής άσος, που εκφράζεται όπως ακριβώς νιώθει για κάποια πράγματα, αναφερόμενος στον Γιάννη Γερολέμου, είπε ακόμα:

«Είναι σπουδαίο ταλέντο το παιδί. Φίλε… Άμα ξέρει μπάλα, δεν έχει σημασία η ηλικία του. Είτε είναι 17, είτε 18, είτε 19 χρόνων. Μαθαίνω ότι έχει σωστή νοοτροπία και δουλεύει παρά πολύ».

Αργότερα θα προλάβουμε το video της συνέντευξης του «πατριάρχη» της φαμίλιας των Σπόλιαριτς.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει» διαμήνυσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για διορισμούς - Έστειλε μήνυμα σε ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ για εκλογές

«Το πάρτι έχει τελειώσει», δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στο θέμα των διορισμών στους ημικρατικούς οργανισμούς, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων μετά την εκδήλωση για τα 30 χρόνια από τη θυσία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού στο Παραλίμνι.

BEST OF TOTHEMAONLINE