ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Υπό κράτηση για 8 μέρες ο 29χρονος… αιτητής ασύλου –Καταγγέλθηκε ότι τους είχε κλειδωμένους για 11 ώρες και τους κτυπούσε με σιδερολοστό

ΑΓ. ΝΑΠΑ: Υπό κράτηση για 8 μέρες ο 29χρονος… αιτητής ασύλου –Καταγγέλθηκε ότι τους είχε κλειδωμένους για 11 ώρες και τους κτυπούσε με σιδερολοστό

Αιτήθηκε πολιτικό άσυλο στην Κύπρο, αλλά φέρεται να προέβαινε σε εγκληματικές πράξεις, σύμφωνα με τα όσα του καταλογίζουν…

Ο λόγος για τον 29χρονο, ο οποίος συνελήφθη από την Αστυνομία την Πέμπτη (08/11) ως ύποπτος για υπόθεση που αφορά απαίτηση χρημάτων με απειλές, ληστεία, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και παράνομη κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.

Το πρωί παρουσιάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για έκδοση διατάγματος 8ήμερης προσωποκράτησής του.

Ο 29χρονος Νιγηριανός είναι αιτητής πολιτικού ασύλου, ενώ σύμφωνα με την σε βάρος του καταγγελία άλλου είδους άσυλο αναζητούσε στην Κύπρο.

Φέρεται να περιόρισε για 11 ώρες (τους κλείδωσε σε δωμάτιο) τους δυο συγκατοίκους του στο διαμέρισμα στην Αγία Νάπα όπου κατοικούσαν οι τρεις και να τους κτυπούσε με σιδερολοστό.

Να σημειωθεί πως ο ένας εκ των δυο παραπονούμενων, 25χρονος από το Μπουρούντι, συνελήφθη από την Αστυνομία και οδηγήθηκε στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών της Κοφίνου. Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι είχε έρθει στην Κύπρο ως φοιτητής τον Αύγουστο του 2018 και έληξε η άδεια παραμονής του.

Ο άλλος παραπονούμενος είναι 20χρονος από τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία «γύρω στη μία τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 29χρονος φέρεται να κλείδωσε τους παραπονούμενους στο διαμέρισμα, τους ανάγκασε να βγάλουν τα ρούχα τους και άρχισε να τους κτυπά με γροθιές και κλωτσιές στο πρόσωπο και στο σώμα, ισχυριζόμενος ότι του έκλεψαν χρήματα και ναρκωτικά».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top