ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δίλεπτο-«φωτιά» και ξανά στην ΚΟΡΥΦΗ ο Ολυμπιακός!

Δίλεπτο-«φωτιά» και ξανά στην ΚΟΡΥΦΗ ο Ολυμπιακός!

Δύο λεπτά ήταν αρκετά! Ο Ολυμπιακός σκοράροντας στο 60’ και στο 62’ με τους Ποντένσε και Σουντανί αντίστοιχα, επικράτησε 2-0 του Ατρόμητου και πάει πρωτοπόρος στη διακοπή. Αποβλήθηκε ο Αβραάμ στο 67’.

Πώς έπαιξαν:

Αλλαγή σχηματισμού και αλλαγή προσώπων από τον Πέδρο Μαρτίνς, που άφησε το 4-3-3 και επέλεξε το 4-2-3-1, περνώντας σε σχέση με το ματς με την Μπάγερν τους Αβραάμ, Σουντανί, Μασούρα και Ελ Αραμπί, δίνοντας έναν πιο επιθετικό τόνο.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Αναστασίου δεν άλλαξε το 4-3-3, αλλά λόγω των προβλημάτων έδωσε ντεμπούτο στον Γαρουφαλιά, επανέφερε τον Κατράνη στο αρχικό σχήμα, βάζοντας μπροστά του τον Ταλόχα, ώστε να έχει υπό την επίβλεψή του τον Ομάρ για τις προωθήσεις του. Παράλληλα, ο Γιακουμάκης μπήκε στη θέση του τραυματία Βέλλιου.

Το ματς:

Σαφής πρόθεση του Ολυμπιακού, όπως γίνεται πάντα σε τέτοια ματς ήταν να πετύχει ένα γκολ ώστε να ανοίξει την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων και να του φύγει το άγχος, πόσω μάλλον από τη στιγμή που προέρχεται από ευρωπαϊκό ματς υψηλών απαιτήσεων κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου.

Αυτή η πρόθεση αποδείχθηκε μόλις στο 9’, όταν ο Μπουχαλάκης με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε τον Τσιμίκα μέσα στην περιοχή και στο τετ-α-τετ με τον Μέγερι νικήθηκε από τον Ούγγρο γκολκίπερ, που απέκρουσε με το δεξί του πόδι. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες απάντησαν όταν ο Νταβιώτης με κεφαλιά από σέντρα του Γκάλο, προσπάθησε να νικήσει τον Σα, αλλά ο Πορτογάλος απέκρουσε με υπερένταση.

Στο 17’ ήρθε η δεύτερη ευκαιρία του Ολυμπιακού, με τον Μασούρα αφού νίκησε στην προσωπική του μονομαχία τον Γκάλο, να στέλνει την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση. Στα επόμενα λεπτά ο Ατρόμητος κατάφερε να ισοφαρίσει, με τους Πειραιώτες όμως να βρίσκουν ακόμα μία σπουδαία ευκαιρία στο 36’, με τον Μέγερι να φωνάζει και πάλι «παρών» σε σουτ που έπιασε ο Αβραάμ μέσα από την περιοχή, έπειτα από σύγχυση που προκλήθηκε σε στατική φάση.

Το κείμενο ανανεώνεται…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Σα – Ομάρ, Αβραάμ, Σεμέδο, Τσιμίκας – Μπουχαλάκης, Γκιγέρμε – Ποντένσε, Σουντανί (81′ Γκερέρο), Μασούρας (56’ Λοβέρα) – Ελ Αραμπί (70’ Μεριά)

Στον πάγκο: Αλέν, Μπενζιά, Γκασπάρ, Καμαρά

Ατρόμητος (4-3-3): Μέγερι – Γκάλο, Ρισβάνης, Γούτας, Κατράνης – Γαρουφαλιάς, Χαρίσης, Νταβιώτης (70’ Νάτσος) – Γιακουμάκης, Μανούσος (82′ Ρόσα), Ταλόχα (76′ Ενσικουλού)

Στον πάγκο: Μανδάς, Ούμπιντες, Στρούγγης, Κιβρακίδης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top