Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και σε αστικούς δρόμους της περιοχής Δήμου Στροβόλου

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου και σε αστικούς δρόμους της περιοχής Δήμου Στροβόλου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας Εργασίες θα διεξάγονται από το Σάββατο, 16 Νοεμβρίου, στην λεωφόρο Αθαλάσσας, στο Στρόβολο και από την Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου.

Από τις 4.00 το απόγευμα το Σάββατο (16/11), μέχρι και τις 5.00 το πρωί της Δευτέρας (18/11), το τμήμα της λεωφόρου Αθαλάσσας, από τη συμβολή της με την οδό Πειραιώς, μέχρι και τη συμβολή της με την λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στο Στρόβολο, θα παραμένει κλειστό για την τροχαία κυκλοφορία, λόγω εργασιών επιδιόρθωσης του οδοστρώματος της λεωφόρου Αθαλάσσας. Κατά τη διάρκεια των οδικών έργων, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω των οδών Πειραιώς και Περικλέους.

Στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου, θα διεξάγονται από την Δευτέρα, μέχρι και τις 29 Νοεμβρίου, εργασίες από το Τμήμα Δασών, για φροντίδα των δέντρων και θάμνων της κεντρικής νησίδας του δρόμου. Οι εργασίες θα διεξάγονται από τις 9.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, καθημερινά, εκτός Σαββατοκύριακου.

Κατά τη διάρκεια τους, στο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Ερήμης, μέχρι και τη γέφυρα Πέτρας του Ρωμιού, θα κλείνει τμηματικά για απόσταση 1,500 μέτρων περίπου, η δεξιά λωρίδα πορείας και στις δύο κατευθύνσεις προς Πάφο και προς Λεμεσό. Η τροχαία κυκλοφορία θα διοχετεύεται στην αριστερή λωρίδα πορείας προς Πάφο και προς Λεμεσό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE