ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Τρελαμένος» Τσιτσιπάς: «Είναι απίστευτο αυτό που ζω, ασύλληπτο»

«Τρελαμένος» Τσιτσιπάς: «Είναι απίστευτο αυτό που ζω, ασύλληπτο»

Στις δηλώσεις που έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, λίγο μετά τη νίκη του απέναντι στον Ντόμινικ Τιμ και την κατάκτηση του ATP Finals, τόνισε πως ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας του το χρωστάει στην στήριξη του κόσμου προς το πρόσωπο του από την αρχή του τουρνουά.

«Πολλά συγχαρητήρια στον Ντόμινικ. Είσαι έμπνευση για εμένα και για πολλούς άλλους στο χώρο του τένις», είπε αρχικά ο Τσιτσιπάς απευθυνόμενος στον αντίπαλο του. Για να συνεχίσει: «Έγινε μια πολύ όμορφη μάχη για το άθλημα μας. Πολλά συγχαρητήρια στον αντίπαλο μου για τη σκληρή δουλειά που έχει κάνει όλη τη χρονιά».

Στη συνέχεια, ο Τσιτσιπάς είπε: «Νιώθω απίστευτα που κρατάω αυτό το τρόπαιο. Ευχαριστώ την ομάδα μου, τον πατέρα μου και τον ατζέντη μου για την στήριξη. Αυτό το τουρνουά ήταν φανταστικό και τόσο ξεχωριστό για εμένα.

Δεν έχω λάβει ποτέ ξανά τόση αγάπη και στήριξη από τον κόσμο. Ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας το χρωστάω στον κόσμο που με στήριξε.

Ειλικρινά δεν ξέρω πως να το εκφράσω. Ήμουν ήρεμος και δεν σκεφτόμουν πολύ ειδικά στην διάρκεια του 2ου σετ. Κοίταξα να έχω καθαρό μυαλό. Ήταν ένα πολύ καλό σετ για μένα.

Είναι απίστευτο. Απίστευτο αυτό που ζω. Ασύλληπτο. Βίωσα και την στήριξη του κόσμου. Με βοήθησαν πολύ μου έδωσαν έξτρα κίνητρο και ώθηση τους ευχαριστώ, με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι σπίτι μου.

Είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για την εξέλιξή μου ως παίκτης. Φάνηκε όλη η δουλειά που έκανα φέτος. Αυτή την εβδομάδα φάνηκε μια από τις καλύτερες εκδοχές του εαυτού μου.

Έπαιξα με πολύ θράσος και ψυχή. Ήμουν πολύ πιο συγκεντρωμένος σε αυτό το παιχνίδι και έπαιζα σαν να μην υπάρχει αύριο σε κάθε μπάλα», είπε στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς μιλώντας στην κάμερα του Cosmote.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top