ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Nέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ: Η άλλη ψυχολογία και η κακή εικόνα

Nέα Σαλαμίνα – ΑΕΚ: Η άλλη ψυχολογία και η κακή εικόνα

Η Νέα Σαλαμίνα, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, στο «Αμμόχωστος», για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη.

Οι ερυθρόλευκοι, μετά την ισοπαλία απέναντι στην Ανόρθωση, δήλωσαν «παρών» για άλλη μια φορά, δείχνοντας πως ειδικά μέσα στο γήπεδο της είναι… ατρόμητη και κοιτάζει όλες τις ομάδες στα μάτια. Έχει ανοδική πορεία η ομάδα του Σάββα Πουρσαϊτίδη, και φυσικά θέλει μια νίκη για να «αποκτήσει»… φτερά στα πόδια. Ποιος καλύτερος τρόπος, από το να έρθει σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ; Αυτό θα σκέφτεται και ο Ελλαδίτης κόουτς, που έχει προετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του.

Από την άλλη, η ομάδα του Ιμανόλ Ιδιάκεθ, δεν περνά και την καλύτερη της περίοδο. Περνά μια «κρίση», καθώς μέχρι στιγμής, δεν έχει παίξει την μπάλα που ξέρει και μπορεί. Ειδικά μετά τον αγώνα απέναντι στη Δόξα και τις αποδοκιμασίες των φιλάθλων της, η ΑΕΚ, πρέπει να αντιδράσει. Άπαντες, πιστεύουν πως ήρθε η ώρα για την αντεπίθεση της ομάδας. Ειδικά ο Βάσκος κόουτς, πιστεύει πολύ στους παίκτες του και ξέρει ότι αυτή η κατάσταση δεν θα συνεχιστεί για πολύ, με την ομάδα της Λάρνακας να θέλει να συνδυάσει νίκη και καλή εμφάνιση έτσι ώστε να αντιστραφεί το κλίμα, για να επανέλθει η ηρεμία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις - Προσοχή στους οδηγούς συνιστούν οι Βρετανικές Βάσεις

Μονή Αββακούμ: Κατέθεσαν νέο υπόμνημα οι δικηγόροι - Θεωρούν «παντελώς άκυρες» την ανακριτική επιτροπή και διαδικασία

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή του 43χρονου που «ξεψύχησε» στην άσφαλτο - Τι κατέδειξε

Στο νοσοκομείο οδηγός - Έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στο κιγκλίδωμα

Χρήστος Μάστορας: Οι πρώτες φωτογραφίες στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη



«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

«Αμάλθεια», Κυπριακό και διμερείς σχέσεις θα συζητήσουν ΠτΔ- Εμίρης Κατάρ

Συνάντηση με τον Εμίρη του Κατάρ, στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο, θα έχει την Τρίτη, 28 Μαΐου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, με τον οποίο θα συζητήσει τις διμερείς σχέσεις, τις περιφερειακές εξελίξεις, περιλαμβανομένης της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια», το Κυπριακό, καθώς και θέματα που άπτονται των σχέσεων ΕΕ-Κατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top