ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια!

Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει για την ομάδα U16, που πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της κερδίζοντας την Πάφο με 3-2.

Αναλυτικά:

«Την τρίτη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Πάφος FC με 3-2. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κυλίλης, Γεωργίου Λ. Και Γρούτας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Πετρίδη, Γρούτα, Καϊάφα, Ανδρέου, Μακρυγιώργη, Πίσση, Γεωργίου, Ασημένο, Κυλίλη, Ναθαναήλ και Στασή.  Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Τσιαπίνης, Παναγιώτου και ο Νεοφύτου.

Με αυτή τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (30/10) απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

ΠτΔ σε νέους Πρέσβεις: «Δέσμευση για λύση στη βάση ΔΔΟ»

Τη δέσμευσή του για μια λύση στη βάση διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται στα αντίστοιχα ψηφίσματα του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τις τελετές επίδοσης διαπιστευτηρίων Πρέσβεων ξένων χωρών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top