Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια!

Τρίτη σερί νίκη για την Ομόνοια!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια με την οποία ενημερώνει για την ομάδα U16, που πέτυχε την τρίτη σερί νίκη της κερδίζοντας την Πάφο με 3-2.

Αναλυτικά:

«Την τρίτη διαδοχική νίκη της πανηγύρισε σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ U16. Στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής η ομάδα μας κέρδισε εντός έδρας την Πάφος FC με 3-2. Τα τέρματα σημείωσαν οι Κυλίλης, Γεωργίου Λ. Και Γρούτας.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού», Ανδρέας Νικολάου, άρχισε τον αγώνα με τους: Πετρίδη, Γρούτα, Καϊάφα, Ανδρέου, Μακρυγιώργη, Πίσση, Γεωργίου, Ασημένο, Κυλίλη, Ναθαναήλ και Στασή.  Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Τσιαπίνης, Παναγιώτου και ο Νεοφύτου.

Με αυτή τη νίκη η ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στους 25 βαθμούς και βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας με απολογισμό οκτώ νίκες, μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο (30/10) απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

VIDEO: ΠτΔ: «Χρόνια πολλά στην Κυπριακή Δημοκρατία – Η Εθνική Φρουρά θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο»

Αγωνιζόμενοι για τον στόχο της απελευθέρωσης, έχουμε υποχρέωση να ενισχύουμε με πράξεις κι όχι με λόγια, όλους τους παράγοντες ισχύος της χώρας μας, είπε σήμερα ο Προεδρος της Δημοκρατίας κ.Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε σήμερα τον χαιρετισμό της στρατιωτικής παρέλασης με την ευκαιρία της επετείου της ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε στη Λεωφόρο Ιωσήφ Χατζηιωσήφ, στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE