ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πάλι καλά που πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός!

Πάλι καλά που πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός!

Κανείς δεν (χ)άρηκε απόψε στο Αγρίνιο στη λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό (0-0), όπου ο Σωκράτης Διούδης κράτησε όρθιους τους πράσινους με την απόκρουσή του στο τετ α τετ του 93’ απέναντι στον Ντίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια το ματς κόντρα στους πράσινους που εμφανίστηκαν προβληματικοί και το 0-0 τους είναι και… πολύ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στο ξεκίνημα του ματς, με τον Παναιτωλικό να δίνει χώρο στον Παναθηναϊκό περιμένοντάς τον στη μεσαία ζώνη, με εμφανή στόχο να «εγκλωβίσει» τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη και να δυσκολέψει τη μεταφορά της μπάλας στο επιθετικό τρίτο. Ταυτόχρονα, προσπάθησε μέσω της ανάκτησης της μπάλας, να βρει τις προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις. Το πρώτο σκέλος λειτούργησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, το δεύτερο όχι, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε σωστές αποστάσεις στο αμυντικό τρανζίσιον, αλλά και τεράστιο πρόβλημα στο να φέρει με ορθόδοξο τρόπο την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Η απουσία του Ζαχίντ έβγαζε «μάτι» για τους πράσινους που στο ξεκίνημα είχαν να επιδείξουν κάποιες ατομικές ενέργειες του Κολοβού, αλλά τίποτα περισσότερο.
Η αλληλοεξουδετέρωση των δύο ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία (!) υποσχόμενη ευκαιρία και δίχως τελικής εντός περιοχής, με τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό να έχουν από ένα σουτ εκτός περιοχής σε 45+1 λεπτά.

Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του «τριφυλλιού» πλην όμως αυτή περιορίστηκε σχεδόν αποκλειστικά σε ανούσιες πάσες στο αμυντικό τρίτο της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, το ματς άλλαξε άρδην μορφή! Η μία φάση διαδέχονταν την άλλη, ο ρυθμός έγινε ξαφνικά φρενήρης και αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν κραυγαλέες ευκαιρίες προηγηθούν στο σκορ.

Ο μεν Παναιτωλικός είχε ως πρωταγωνιστή τον Αριγίμπι, που ήταν η κίνηση του Χάβου στο δεύτερο ημίχρονο, ο δε Παναθηναϊκός τον Μακέντα που εμφανίστηκε «μεταμορφωμένος» στο δεύτερο μισό του ματς.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έπαιρναν περισσότερα ρίσκα και απείλησαν με κάποιες στατικές φάσεις, πλην όμως το αποτέλεσμα έμεινε αναλλοίωτο και δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top