Πάλι καλά που πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός!

Πάλι καλά που πήρε βαθμό ο Παναθηναϊκός!

Κανείς δεν (χ)άρηκε απόψε στο Αγρίνιο στη λευκή ισοπαλία του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό (0-0), όπου ο Σωκράτης Διούδης κράτησε όρθιους τους πράσινους με την απόκρουσή του στο τετ α τετ του 93’ απέναντι στον Ντίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια το ματς κόντρα στους πράσινους που εμφανίστηκαν προβληματικοί και το 0-0 τους είναι και… πολύ έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες μπήκαν επιφυλακτικά στο ξεκίνημα του ματς, με τον Παναιτωλικό να δίνει χώρο στον Παναθηναϊκό περιμένοντάς τον στη μεσαία ζώνη, με εμφανή στόχο να «εγκλωβίσει» τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη και να δυσκολέψει τη μεταφορά της μπάλας στο επιθετικό τρίτο. Ταυτόχρονα, προσπάθησε μέσω της ανάκτησης της μπάλας, να βρει τις προϋποθέσεις για αντεπιθέσεις. Το πρώτο σκέλος λειτούργησε εξαιρετικά για τους γηπεδούχους, το δεύτερο όχι, καθώς ο Παναθηναϊκός είχε σωστές αποστάσεις στο αμυντικό τρανζίσιον, αλλά και τεράστιο πρόβλημα στο να φέρει με ορθόδοξο τρόπο την μπάλα στην περιοχή των γηπεδούχων.

Η απουσία του Ζαχίντ έβγαζε «μάτι» για τους πράσινους που στο ξεκίνημα είχαν να επιδείξουν κάποιες ατομικές ενέργειες του Κολοβού, αλλά τίποτα περισσότερο.
Η αλληλοεξουδετέρωση των δύο ομάδων είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο χωρίς καμία (!) υποσχόμενη ευκαιρία και δίχως τελικής εντός περιοχής, με τον Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό να έχουν από ένα σουτ εκτός περιοχής σε 45+1 λεπτά.

Η κατοχή της μπάλας ήταν υπέρ του «τριφυλλιού» πλην όμως αυτή περιορίστηκε σχεδόν αποκλειστικά σε ανούσιες πάσες στο αμυντικό τρίτο της ομάδας.

Στο δεύτερο ημίχρονο ωστόσο, το ματς άλλαξε άρδην μορφή! Η μία φάση διαδέχονταν την άλλη, ο ρυθμός έγινε ξαφνικά φρενήρης και αμφότεροι οι αντίπαλοι είχαν κραυγαλέες ευκαιρίες προηγηθούν στο σκορ.

Ο μεν Παναιτωλικός είχε ως πρωταγωνιστή τον Αριγίμπι, που ήταν η κίνηση του Χάβου στο δεύτερο ημίχρονο, ο δε Παναθηναϊκός τον Μακέντα που εμφανίστηκε «μεταμορφωμένος» στο δεύτερο μισό του ματς.

Όσο περνούσε η ώρα, οι γηπεδούχοι έπαιρναν περισσότερα ρίσκα και απείλησαν με κάποιες στατικές φάσεις, πλην όμως το αποτέλεσμα έμεινε αναλλοίωτο και δεν άφησε κανέναν ικανοποιημένο.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

LIVE: Συνέρχεται το Εθνικό Συμβούλιο - Έκλεισαν προληπτικά σχολεία στη Λεμεσό

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE