ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δόξα – Απόλλωνας: Nίκη πάση θυσία!

Δόξα – Απόλλωνας: Nίκη πάση θυσία!

Στο ματς που κλείνει τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η Δόξα φιλοξενεί στο Μακάρειο τον Απόλλωνα με τις δύο ομάδες να θέλουν πάση θυσία τη νίκη, για διαφορετικούς λόγους.

Η ομάδα του Έντουαρντ Ερανοσιάν, μετά την πολύ καλή της παρουσία απέναντι στην ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να κερδίσει βαθμό, θέλει να βάλει δύσκολα στην ομάδα της Λεμεσού. Εκτός αυτού, χρειάζεται ένα θετικό αποτέλεσμα που θα φέρει βαθμό ή βαθμούς, με τους οποίους θα αρχίσει να αλλάζει η ψυχολογία στην ομάδα και θα ανατραπεί το αρνητικό κλίμα. Βέβαια, ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σε μια ομάδα όπως ο Απόλλωνας, κάνει διαφορετική τη… συνέχεια του έργου. Με νίκη, η Δόξα «ξεκολλά» από την τελευταία θέση και αφήνει πίσω της, την ΕΝΠ.

Από την άλλη, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή, θέλει τη νίκη για να αρχίσει να «σκαρφαλώνει» στη βαθμολογία, καθώς έχει μείνει πίσω. Όλοι, στο κυανόλευκο στρατόπεδο πιστεύουν στους ποδοσφαιριστές και στο δυναμικό που έχουν, και γνωρίζουν ότι μια νίκη απέναντι στην ομάδα της Κατωκοπιάς θα σημάνει και την «αντεπίθεση» τους. Δεν είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι και ο Κύπριος προπονητής, έχει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του, δίχως να υπάρχει ίχνος υποτίμησης στον αντίπαλο. Ένας σοβαρός και συγκεντρωμένος Απόλλωνας, θα κάνει τη… ζωή του πιο εύκολη για να φύγει από τη Λευκωσία με το τρίποντο, χωρίς να μπει σε περιπέτειες. Έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΠΟΕΛ οι κυανόλευκοι, ωστόσο δεν πήραν τη νίκη, κάτι που θέλουν να πράξουν κόντρα στη Δόξα. Τρεις βαθμοί με ωραίο ποδόσφαιρο είναι ο στόχος, και αν έρθει, σίγουρα θα ανεβάσει κατά πολύ την ψυχολογία.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top