ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρό 10χρονο αγοράκι – Είχε φύγει από το Νοσοκομείο λίγες ώρες πριν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Νεκρό 10χρονο αγοράκι – Είχε φύγει από το Νοσοκομείο λίγες ώρες πριν- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε η οικογένεια 10χρονου αγοριού που άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Τρίτης 26/11.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο 10χρονος Atlas Rustemoglu «έσβησε» στο σπίτι του στο Συριανοχώρι της επαρχίας Μόρφου και μεταφέρθηκε νεκρός σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Όπως μεταδίδει η Yeni Duzen ο άτυχος 10χρονος είχε μεταφερθεί από τους οικείους του σε νοσηλευτήριο της περιοχής λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 25/11 με αφόρητους πόνους στην κοιλιά και στη συνέχεια με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο της Λευκωσίας.

Εκεί λήφθηκε αίμα από τον 10χρονο για αναλύσεις (στη 01:14) και στη συνέχεια εισήχθη στο παιδιατρικό τμήμα όπου του χορηγήθηκε ορός. Στις 02:30 ο 10χρονος πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στην οικία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΚΥΠΡΟΣ-ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Ασύλληπτη τραγωδία- Νεκρό 3χρονο αγοράκι – Έπεσε κάτω από τις ρόδες του τρακτέρ που οδηγούσε ο παππούς του- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Γύρω στις 07:45 το πρωί η μητέρα του εντόπισε το αγγελούδι της αναίσθητο στο κρεβάτι και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο. Δυστυχώς ήταν πολύ αργά. Ο 10χρονος Άτλας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Οι οικείοι του -σημειώνει η Υeni Duzen- δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε, με τη μητέρα του να ξεσπά σε λυγμούς και συγγενείς να φωνάζουν έξω από το Νοσοκομείο. «Ο γιος μου έφυγε από εδώ με τα πόδια και επέστρεψε νεκρός» φώναζε κλαίγοντας η μητέρα του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top