ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Σε κάποια στιγμή θα ξεσπάσει ο Απόλλωνας – Πήρε πιο λίγα από όσα έδωσε»

«Σε κάποια στιγμή θα ξεσπάσει ο Απόλλωνας – Πήρε πιο λίγα από όσα έδωσε»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον Super Sport FM 104,0 για το ματς με Σαλαμίνα, το πρόβλημα στο σκοράρισμα αλλά και τα αγωνιστικά δεδομένα.

Αναλυτικά:

«Τα αποτελέσματα που έχουμε φέρει στα πρώτα στάδια, μας έχουν βάλει σε δύσκολη θέση. Γνωρίζουμε ότι είναι μια πολύ καλή και δύσκολη ομάδα η Νέα Σαλαμίνα. Θα πρέπει να τη σεβαστούμε στο μέγιστο βαθμό. Εμείς πρέπει να αποδώσουμε στο μέγιστο βαθμό και να φτάσουμε στο ζητούμενο», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.

Για την βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας: «Όλα τα παιχνίδια δίνουν τρεις βαθμούς. Πρέπει να παλέψουμε σε όλα, να τα εκμεταλλευτούμε και να ανέλθουμε βαθμολογικά. Όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά εν όψει της συνέχειας. Αν κερδίσουμε την Κυριακή, που πρέπει, η ομάδα θα πάρει την άνω βόλτα χωρίς επιστροφή».

Για την επιθετική γραμμή της ομάδας και την εικόνα που δείχνει στο γήπεδο: «Η ομάδα πήρε πιο λίγα από όσα έδωσε στον αγωνιστικό χώρο. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με την Ανόρθωση που ήταν καλύτερη από εμάς, ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλύτερος στα υπόλοιπα. Δεν αξιοποιήσαμε τις ευκαιρίες που είχαμε σε άλλα ματς. Για την επιθετική γραμμή και το σκοράρισμα, είναι συλλογική προσπάθεια και όχι ατομική. Τα προηγούμενα χρόνια πήραμε πολλά γκολ από τον Παπουλλή, από το κέντρο, από τον Φακούντο πέρσι για παράδειγμα, αλλά και από την άμυνα όπως από τον Γιούστε. Δεν παίρνουμε γκολ φέτος με αυτή την άνεση. Μας επηρέασε πάρα πολύ το κακό ξεκίνημα και αυτό πληρώσαμε σε κάποια παιχνίδια όπως με τον Εθνικό. Όταν δεν έχεις διαύγεια και οξυδέρκεια μπροστά από την αντίπαλη εστία, δεν μπορείς να σκοράρεις. Ωστόσο, πιστεύω πως σε κάποια στιγμή θα ξεσπάσει ο Απόλλωνας. Είναι μια ποιοτική ομάδα. Δεν υπολειπόμαστε ποιότητα από προηγούμενα χρόνια. Είναι κάποιες συγκυρίες, κάποιες αδυναμίες που υπάρχουν και παίζουν ρόλο. Η βαθμολογία, είναι καθαρά θέμα συγκυρίας, στιγμών και ίσως και αποφάσεων».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα: «Ευχόμαστε να μην υπάρχει κάτι το απρόοπτο στις τελευταίες προπονήσεις. Ρομπέρζ και Ψύχας είναι οι μόνιμοι απόντες το τελευταίο διάστημα».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top