Κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Κινδυνεύει να παίξει χωρίς κόσμο με τον Παναθηναϊκό ο Ολυμπιακός!

Τα όσα έγιναν στο περιθώριο της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ενδέχεται να στοιχίσουν στους «ερυθρόλευκους» τιμωρία της έδρας τους μέχρι και τέσσερις αγωνιστικές. Αυτό σημαίνει πως το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ενδέχεται να γίνει χωρίς κόσμο.

 

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί με 2 μέχρι 4 αγωνιστικές χωρίς κόσμο. Τα επόμενα δυο παιχνίδια του Ολυμπιακού που ακολουθούν στο «Καραϊσκάκης» είναι αυτό με την Λάρισα στις 18 Δεκεμβρίου για την 15η αγωνιστική και αυτό με τον Παναθηναϊκό για την 17η αγωνιστική.

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

ΔΗΣΥ-ΑΚΕΛ σε παράλληλη αντιπολίτευση - Το κόστος της τακτικής πόλωσης

Οι πρόσφατες καταστροφικές πυρκαγιές στην ορεινή Λεμεσό ανέδειξαν, για ακόμη μια φορά, το πόσο «ευάλωτη» είναι η κρατική μηχανή, σε ζητήματα πολιτικής προστασίας, την ανάγκη για ουσιαστικό συντονισμό, αλλά και τις αδυναμίες που παραμένουν διαχρονικά άλυτες.