Πλάκα-πλάκα ο Χάμπος…

Πλάκα-πλάκα ο Χάμπος…

Ξανά σε ρόλο δεξιού στόπερ αγωνίστηκε ο Χάμπος Κυριάκου. Θα τον άλλαζε θέση ο Σωφρόνης Αυγουστή, αν ήταν έτοιμος να παίξει ο Εμίλιο Ενσούε. 

Όπως εξελίσσονται τα πράγματα, ο Κύπριος διεθνής, ενδεχομένως να μονιμοποιηθεί στην τριάδα της πισινής γραμμής.

Έχει ένα πλεονέκτημα, σε σχέση με τους άλλους αμυντικούς, ότι έχει τη μακρινή… κάθετη πάσα.

Σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, «βρήκε» τον Παπουλή στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο αρχηγός των κυανολεύκων, θέλησε να… εκτελέσει με θεαματικό τρόπο, στέλνοντας τη μπάλα έξω.

Στον ανασταλτικό τομέα, ο Χάμπος και η υπόλοιπη παρέα, πέρασαν ήσυχο βράδυ, αφού δεν τους δημιούργησε ιδιαίτερα προβλήματα η Νέα Σαλαμίνα.

Π.Χ. 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE