Ο Θεόδωρος γουστάρει τη λεβεντιά

Ο Θεόδωρος γουστάρει τη λεβεντιά

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ έγραψε πως γουστάρει κάποια πράγματα που αφορούν τον κόσμο της ομάδας.

Συγκεκριμένα έκανε την πιο κάτω ανάρτηση:

«Κάποιοι φίλοι, τόσο στο πρώτο ραδιοφωνικό διαφημιστικό μας, όσο και για το σημερινό βίντεο ήταν καλοπροαίρετα διστακτικοί και σκέφτονταν αν ήταν...επικοινωνιακό να παίξεις με τις λύπες και τις αποτυχίες. Εμείς όμως ήμασταν σίγουροι και σήμερα γουστάρω πολύ που ο μεγάλος λαός της ΑΕΛ δέχεται τις στιγμές της ιστορίας μας και δεν προσπαθεί να τις κρύψει.. Αυτή είναι η ΑΕΛ. ΛΕΒΕΝΤΙΑ! Στις χαρές και στις λύπες μαζί». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

ΠτΔ για εργατική Πρωτομαγιά: «Μέρα μνήμης και τιμής» - «Τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων βρίσκονται στην προμετωπίδα των προτεραιοτήτων μας»

Χρονιά πολλά εύχεται ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε γραπτή δήλωσή του σε όλους τους εργαζόμενους για την επέτειο της Εργατικής Πρωτομαγιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE