Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έγινε και ΔΕΥΤΕΡΗ σύλληψη – ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ άλλες δύο

Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ: Έγινε και ΔΕΥΤΕΡΗ σύλληψη – ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ άλλες δύο

Ο Χρίστος Ανδρέου, εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας, μίλησε στον Active 107.4 για τα… παρατράγουδα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ τονίζοντας πως έγινε και δεύτερη σύλληψη, ενώ εκκρεμούν ακόμα δύο.

Όλα όσα είπε: 

Αρχικά ανέφερε: «Από τα κυκλώματα έχει εξασφαλιστεί μαρτυρία για τέσσερα πρόσωπα τα οποία έχουν ταυτοποιηθεί από το κύκλωμα και τη κάρτα φιλάθλου. Έχουμε αποταθεί στο μητρώο, είναι ένας 38χρονος και ένας 21χρονος αυτοί συλλήφθηκαν ήδη και εκκρεμούν εντάλματα για άλλους δύο».

Για τη διαδικασία: «Όταν τον συλλάβουμε, έρχεται στον σταθμό, δίνει κατάθεση (ανακριτική) και ακολούθως αν χρειάζεται να γίνουν περισσότερες εξετάσεις τότε οδηγείται στο επαρχιακό δικαστήριο και βγαίνει ένταλμα προσωποκράτησης για όσες μέρες χρειάζεται. Για τέτοια επεισόδια γίνονται άμεσα οι αποφάσεις. Με τη λήξη του διατάγματος η υπόθεση πάει ενώπιον του δικαστηρίου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει παράμετρος, που ο υπεύθυνος ασφαλείας του γηπέδου διαπιστώσει ότι αν υπάρξει οχλαγωγία και κατά τη κρίση του το πρόσωπο είναι επικίνδυνο μπορεί ο ίδιος να του στερήσει τη κάρτα φιλάθλου μέχρι και έξι μήνες. Ίσως να υπάρξουν και άλλα πρόσωπα, μπορεί να μην έκαναν ποινικό αδίκημα, αλλά δίνεται η δυνατότητα αυτή στον υπεύθυνο ασφαλείας. Τα θέλουμε αυτά. Αυτή είναι η πρώτη περίπτωση που προέκυψαν τέτοιας εμβέλειας επεισόδια μετά την κάρτα φιλάθλου. Απ’ ότι φαίνεται, η κάρτα φιλάθλου λειτουργεί κανονικά. Αναφέρομαι σε έκταση επεισοδίων και μαζικά».

Aν θα εκδοθούν και άλλα εντάλματα σύλληψης: «Πάντα υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρχουν κι άλλα πρόσωπα. Εναπόκειται στη διερεύνηση που κάνει το ΤΑΕ Λευκωσίας».

Για το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης: «Είναι ικανοποιητικό το κλειστό κύκλωμα. Μπορείς εύκολα να διακρίνεις τα πρόσωπα, τόσο σε βίντεο, όσο και σε φωτογραφικό υλικό».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

LIVE: Στα παρά πέντε συμφωνήθηκε κατάπαυση πυρός – Το Ισραήλ συνεχίζει τις επιθέσεις στον Λίβανο

Λίγο πριν εκπνεύσει το τελεσίγραφο του Τραμπ στο Ιράν και αφού είχαν προηγηθεί οι απειλές του ότι θα «εξαφανίσει έναν ολόκληρο πολιτισμό» η Τεχεράνη αποδέχτηκε πρόταση κατάπαυσης πυρός διάρκειας δύο εβδομάδων με αντάλλαγμα να ανοίξει τα Στενά του Ορμούζ. Και οι δύο πλευρές επιχειρούν να παρουσιάσουν τη συμφωνία ως νίκη, με το Ιράν να δηλώνει ότι οι ΗΠΑ δέχτηκαν ως βάση διαπραγματεύσεων τα 10 σημεία της πρότασης της Τεχεράνης που περιλαμβάνουν το δικαίωμα εμπλουτισμού ουρανίου, την άρση των κυρώσεων και την παύση των επιθέσεων σε Ιράκ, Υεμένη και Λίβανο. Δείτε όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE