Προκρίθηκε και πάει για τίτλο το ΑΠΟΕΛ! (83-62 την ΕΘΑ )

Προκρίθηκε και πάει για τίτλο το ΑΠΟΕΛ! (83-62 την ΕΘΑ )

Με εξαιρετική άμυνα απέναντι στην ΕΘΑ και διατηρώντας σταθερό προβάδισμα από την αρχή του αγώνα, το ΑΠΟΕΛ επικράτησε με 83-62 της ΕΘΑ, έκανε το 3-2 στις νίκες και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ σε μια επανάληψη των τελικών των δύο προηγούμενων χρόνων.

Πολύ καλή η παρουσία του ΑΠΟΕΛ στην επιστροφή του Νικόλα Παπαδόπουλου στον πάγκο.

Ο κόσμος βοήθησε το ΑΠΟΕΛ που έχει πλέον το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Τα δεκάλεπτα: 19-8, 41-26, 57-38, 83-62

ΑΠΟΕΛ: Καραγιαννίδης, Ρόμπερσον, Έβανς 13 (1), Νεοφύτου, Σιζόπουλος 20 (4), Κούννας 15 (3),Τατ 12, Τσουπ 5 (1), Λάμπρου, Ζαβός, Κακιούζης 5 (1)

ΕΘΑ: Μάρκου, Κάιλς 22 (1), Ρος 7, Αναστασιάδης, Ράσελ 12 (1), Τόμιτς 6, Μασάμπα 9(1),Παπαμιχαήλ, Φέργκιουνσον, Φιλίππου, Ζαχαρίου, Ασαντουριάν

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Φορολογική μεταρρύθμιση: Αισιόδοξος για τήρηση χρονοδιαγραμμάτων ο Κεραυνός

Την αισιοδοξία του για την εφαρμογή της φορολογικής μεταρρύθμισης εντός των χρονοδιαγραμμάτων, εξέφρασε ο Υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός, σε δηλώσεις μετά από συνάντηση με την ΟΕΒ, υπό τον Πρόεδρό της Γιώργο Παντελίδη, ο Υπουργός είπε ότι συζήτησαν για την υπό εξέλιξη διαδικασία για τη φορολογική μεταρρύθμιση και επανέλαβε ότι στόχος της μεταρρύθμισης είναι δικαιότερη κατανομή του φορολογικού βάρους, η ενίσχυση των επιχειρήσεων και η ενθάρρυνση του επιχειρείν, η διατήρηση της ανταγωνιστικότητας  της οικονομίας ώστε να μπορεί να δέχεται ξένες επενδύσεις που συνεισφέρουν στο οικονομικό γίγνεσθαι.

BEST OF TOTHEMAONLINE