ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με μυθικό Χοακίν η Μπέτις «πάτησε» την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Με μυθικό Χοακίν η Μπέτις «πάτησε» την Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Για την 16η αγωνιστική της La Liga, η Μπέτις «έσπασε» το σερί που… έτρεχε η Αθλέτικ Μπιλμπάο και με έναν απολαυστικό Χοακίν επικράτησε 3-2 στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Όσο έχει Χοακίν, δεν έχει να φοβάται τίποτα η Μπέτις!

Με… φόρα μπήκε στο παιχνίδι και επικράτησε της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Με τον 38χρονο να είναι σε μαγική κατάσταση, ο οποίος στο πρώτο ημίχρονο έκανε χατ-τρικ και αποτελεί πλέον τον μεγαλύτερο ηλικιακά παίκτη που το κατάφερε κάτι τέτοιο στη La Liga, οι Ανδαλουσιανοί επικράτησαν 3-2 της Αθλέτικ Μπιλμπάο και σημείωσαν την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους.

Η ομάδα του Ρούμπι μπήκε εξαιρετικά δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Χοακίν άνοιξε το σκορ, για να ακολουθήσουν στην συνέχεια ακόμη δυο τέρματα, στο 11’ και στο 20’.

Στο 44ο λεπτό του αγώνα, η Αθλέτικ Μπιλμπάο μείωσε στο σκορ, ύστερα από πέναλτι που εκτέλεσε ο Γουίλιαμς. Έτσι οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με την Μπέτις να προηγείται 3-1.

Η φιλοξενούμενη όμως δεν εγκατέλειψε την αναμέτρηση και στο 77’ με τον Γιούρι διαμόρφωσε το τελικό -όπως αποδείχθηκε- 3-2.

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top