ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Megabet Plus: Γιόρτασε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού

Megabet Plus: Γιόρτασε τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο, τον προστάτη του Πολεμικού Ναυτικού

Με τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ F-451 του Πολεμικού Ναυτικού της Ελλάδας, αγκυροβολημένη στα νερά της Ναυτικής Βάσης Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί, γιόρτασε σήμερα το Ναυτικό της Εθνικής Φρουράς τον προστάτη του Άγιο Νικόλαο.

Στη τελετή ο κ. Λάζαρος Φιλίπου, Ιδρυτής & CEO της Megabet Plus, που ήταν επίτιμος καλεσμένος, τιμήθηκε για την προσφορά του προς την Μονάδα Υποβρύχιων Καταστροφών στην παρουσία του Υπουργού Άμυνας, κ. Σάββα Αγγελίδη, του Διοικητή Ναυτικού της Ε.Φ. αρχιπλοίαρχου Χαράλαμπου Χαραλάμπου, του Διοικητή των ΜΥΚ αντιπλοίαρχου Λάγιου Σπυρίδωνα και πλήθος κόσμου.

Στην Ημερησία Διατάγή του, κατά τον εορτασμό, ο Διοικητής Ναυτικού της Ε.Φ. αρχιπλοίαρχος Χαράλαμπος Χαραλάμπους επισήμανε με νόημα ότι, η απόφαση της πολιτείας για στροφή προς την θάλασσα, σημαίνει απαραιτήτως και την πρόσκτηση νέων μονάδων και την δημιουργία νέων υποδομών ώστε, το επιτυχώς δοκιμασμένο σε διεθνείς ασκήσεις ανοικτής θαλάσσης προσωπικό του κυπριακού Πολεμικού Ναυτικού, που συνεχώς προετοιμάζεται για τη νίκη, να επιτύχει τον στόχο «να μας βλέπουν διαρκώς να οργώνουμε τις θάλασσές μας».


Ο Υπουργός Άμυνας, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΦ αντιστράτηγο Ηλία Λεοντάρη, ανήλθε επί του σκάφους Π.Α.Θ. «Αρχιπλοίαρχος Α.Ιωαννίδης», από την πρύμνη του οποίου έριξε στην θάλασσα το στεφάνι για τους θυσιασθέντες πολεμιστές του Ναυτικού, της Ακταιωρού ΦΑΕΘΩΝ του 1964, της Τορπιλακάτου Τ-3 του 1974 και των θυσιαθέντων στην τραγωδία του Μαρί το 2011.

Αναφέρθηκε στην κοινώ γραμμή Κύπρου-Ελλάδας-Ιταλίας-Αιγύπτου και εξήγησε τη σημασία της θάλασσας για τους Έλληνες. Επίσης, αναφέρθηκε στους σχεδιασμούς που γίνονται παρά τα δυσαναλογία των δεδομένων που έχουν οι Έλληνες ενώ τονίστηκε η βοήθεια του Θεού και του Άγιου Νικόλαου προς το ναυτικό.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Σε εξέλιξη πυρκαγιά στην Παρεκκλησιά – Στη «μάχη» και αεροπλάνο του Τμήματος Δασών - Δείτε βίντεο

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ευρωεκλογές: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων για τις Ευρωεκλογές ενόψει των διπλών εκλογών της 9ης Ιουνίου. Η υποβολή πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/04) το πρωί στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία. Σημειώνεται ότι αύριο, Πέμπτη, θα πραγματοποιηθεί η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, δημάρχων, αντιδημάρχων, δημοτικών συμβούλων και μελών των Σχολικών Εφορειών και την Δευτέρα 29 Απριλίου, η υποβολή για την ανάδειξη κοινοταρχών και μελών Κοινοτικών Συμβουλίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top