ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Ντολ, ο Χατζηλούκας και η ΜΕΓΑΛΗ απόφαση του Πετρίδη…

Ο Ντολ, ο Χατζηλούκας και η ΜΕΓΑΛΗ απόφαση του Πετρίδη…

Ο Τόμας Ντολ, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 2-0, μια απόφαση που έμοιαζε αναμενόμενη, και πλέον η ομάδα θα πορευτεί με τον Λούκα Χατζηλούκα, μέχρι να βρεθεί ο επόμενος, με τη διοίκηση Πετρίδη να πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Η πραγματικότητα είναι, ότι κανείς δεν ξέρει από που να… αρχίσει και που να τελειώσει με την εικόνα των γαλαζοκιτρίνων. Από το γεγονός ότι ο Τόμας Ντολ, δεν έστησε μια φορά σωστά την ομάδα, ή από το ότι δεν έχει πλάνο στο παιχνίδι του; Στο ότι υποτιμά τις ομάδες και δεν γίνεται σωστή, όπως φαίνεται στο γήπεδο, προπόνηση;  Ένα άναρχο ΑΠΟΕΛ, που δεν μπορεί να συνδυάσει την μπάλα, και παίρνει νίκες από στημένα. Από το γεγονός, ότι δεν έχει κατασταλάξει σε ένα σύστημα και συνεχώς το αλλάζει, με το 3-4-3 και το 3-5-2 να είναι τα επικρατέστερα. Στο γεγονός στο ότι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ που είχαν ποτέ οι γαλαζοκίτρινοι και δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί ή στο πιο σημαντικό, ότι έχει χάσει τα αποδυτήρια;  Πολλές φορές, οι νίκες για τον ΑΠΟΕΛ, ήρθαν από την ατομική ποιότητα των ποδοσφαιριστών.

Η φάση με τον Μάτιτς, και την αψυχολόγητη κίνηση του να κλωτσήσει τον αντίπαλο του, στο ματς με τους μαυροπράσινους, ήταν ο ΑΠΟΕΛ του Τόμας Ντολ. Χωρίς υπομονή, με νεύρα, πολλά λάθη και απειθαρχία. Τίποτα καλό.

Πλέον, η ομάδα προχωρά με τον Λούκα Χατζηλούκα, ένα άνθρωπο που ξέρει πολύ καλά αφενός τον ΑΠΟΕΛ και αφετέρου την Κυπριακή πραγματικότητα. Ο Κύπριος κόουτς, ανέλαβε ήδη καθήκοντα και θα είναι στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων με Σεβίλλη και Εθνικό Άχνας, τουλάχιστον.

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, πήρε για άλλη μια φορά μια δύσκολη απόφαση, αλλά καλείται να το ξανακάνει. Ο ΑΠΟΕΛ, ψάχνει προπονητή και αυτή τη φορά, πρέπει να πάρουν μια μεγάλη απόφαση, να βρουν τον κατάλληλο, να τον στηρίξουν και να… αντέξει στον πάγκο της ομάδας, που μοιάζει με… ηλεκτρική καρέκλα, σταματώντας παράλληλα, τις πολλές αλλαγές σε τεχνικούς που γίνονται στον «Αρχάγγελο».

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top