ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εκπαίδευσης εκπαιδευτικών για το πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή»

Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας ανακοινώνει πως η πρώτη φάση της εκπαίδευσης εκπαιδευτικών Ειδικών Σχολείων και εκπαιδευτικών ψυχολόγων στο Πρόγραμμα «Κράτα με Aσφαλή» ("Keep me Safe"), έχει ολοκληρωθεί με επιτυχία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΤΠ, το Πρόγραμμα υλοποιείται από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δημοτικής Εκπαίδευσης και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού.
 
Η επιμορφωτική αυτή δράση στηρίζεται στο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο «Μια ολοκληρωμένη εργαλειοθήκη: Keep me Safe», το οποίο διαμορφώθηκε ειδικά για τις ανάγκες του Προγράμματος από εμπειρογνώμονες του Κυπριακού Συνδέσμου Οικογενειακού Προγραμματισμού και συναδέλφους τους από αντίστοιχες οργανώσεις του εξωτερικού.
 
Η δεύτερη φάση της επιμόρφωσης θα ολοκληρωθεί στις αρχές Μαρτίου 2020 και ακολούθως οι ειδικοί εκπαιδευτικοί θα εφαρμόσουν τις δραστηριότητες του Προγράμματος στα Ειδικά Σχολεία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
 
Το Υπουργείο Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας εκφράζει τέλος τις θερμές του ευχαριστίες στον Κυπριακό Σύνδεσμο Οικογενειακού Προγραμματισμού για τη μέχρι σήμερα συνεργασία σε σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ 
 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκεΠρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top