ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αποκάλυψη Παλάλα για ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και… παραδοχή – «Ναι, ήμουν εριστικός, αλλά…»

Αποκάλυψη Παλάλα για ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΗ πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ και… παραδοχή – «Ναι, ήμουν εριστικός, αλλά…»

Ο Γιώργος Παλάλας ο οποίος έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση και την ερχόμενη Παρασκευή (13/12) θα τιμηθεί από την ΑΕΛ και την ΑΕΚ για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ, αλλά και στις δύο ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε, ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή του Super Sport FM «Άκου τι Λέει».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δελεαστική πρόταση που είχε από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ μίλησε και για τη συμπεριφορά του στα παρκέ…

Αναλυτικά:

«Υπήρχε μια πρόταση όταν επέστρεψα από τις σπουδές και ήταν η χρονιά που πήγα στον Απόλλωνα. Αποφασίσαμε από κοινού με την ΑΕΛ, ότι έπρεπε να συνεχίσω στον Απόλλωνα και μετά να επιστρέψω. Ήταν μία πρόταση πέντε χρόνων από τον ΑΠΟΕΛ το 2004, μία πρόταση δελεαστική. Αν ερχόμουν στον ΑΠΟΕΛ θα άλλαζαν πολλά. Με αυτά που έζησα στην ΑΕΛ όμως, δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μου συνέβαινε κάτι καλύτερο.

Ναι, ήμουν εριστικός, ήμουν ενοχλητικός και δεν μπορούσα να συγκρατήσω τον εαυτό μου. Με τον ΑΠΟΕΛ φαινόταν παραπάνω, γιατί υπήρχε πάντα κόσμος και έβγαινε όλο αυτό. Είναι πράγματα που δεν μπορούσα να τα διαχειριστώ, αυτά μετά τα 30 τα διαχειρίζεσαι.

Έκανα πολλά λάθη και μέσα στο γήπεδο και εκτός γηπέδου, τα οποία πλήρωσα σε κάποια στιγμή. Αυτό που έλεγα πάντα όμως, είναι ότι μπορώ να βλέπω τον κάθε φίλαθλο της ΑΕΛ στα μάτια και να κυκλοφορώ με το κεφάλι ψηλά στη Λεμεσό. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τα χρήματα.

Εκείνο τον καιρό είχα κάποια προβλήματα όταν κυκλοφορούσα στη Λευκωσία. Σήμερα όμως έχω πολλούς φίλους, που τότε ήταν στα κάγκελα και με έβριζαν. Μετά τα 30 σταμάτησα κι εγώ να είμαι προκλητικός».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top