Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Εκτός έδρας υποχρέωση περιέχει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Η ομάδα μας έφτασε κοντά σε νίκη επί της πρωτοπόρου Δόξας όμως η ισοπαλία που πήρε την έφερε στην 3η θέση με 33 βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 15η θέση με 13 βαθμούς και το «τριφύλλι» θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να φύγει με διπλό από τη Λεμεσό.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στα βοηθητικά του Τσιρείου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας: Τι σημαίνει και τι αναμένεται μετά από 90 ημέρες – Οι «εκκρεμότητες» του Τραμπ και τα θετικά για την Κύπρο

Οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η Κίνα συμφώνησαν για τη μείωση των δασμών σε αγαθά που διακινούνται μεταξύ των δύο χωρών. Η συμφωνία αυτή σηματοδοτεί σημαντική αποκλιμάκωση του εμπορικού πολέμου μεταξύ των δύο μεγαλύτερων οικονομιών του κόσμου, ο οποίος έχει προκαλέσει αναταράξεις επηρεάζοντας τις περισσότερες χώρες.