Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Για την επιστροφή στις νίκες η Ομόνοια

Μέσω της ιστοσελίδας της η Ομόνοια ενημερώνει…

«Εκτός έδρας υποχρέωση περιέχει το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής για την ΟΜΟΝΟΙΑ U15 που θα πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει τον Άρη.

Η ομάδα μας έφτασε κοντά σε νίκη επί της πρωτοπόρου Δόξας όμως η ισοπαλία που πήρε την έφερε στην 3η θέση με 33 βαθμούς. Η ομάδα της Λεμεσού είναι στην 15η θέση με 13 βαθμούς και το «τριφύλλι» θέλει να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί και να φύγει με διπλό από τη Λεμεσό.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 12:00 στα βοηθητικά του Τσιρείου».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Κρίσιμο σταυροδρόμι για το Κυπριακό - Τι θα κριθεί στην επόμενη συνάντηση

Νέα δεδομένα φαίνεται να διαμορφώνονται στο Κυπριακό, καθώς στο προσκήνιο επανέρχεται η συζήτηση για το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης επαναδιαπραγμάτευσης, με το περιεχόμενο της λύσης, τα μεταβατικά στάδια και τα πρακτικά βήματα που θα μπορούσαν να διευκολύνουν την καθημερινότητα των δύο κοινοτήτων να αποκτούν ιδιαίτερη σημασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE