ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Όλα όσα είπε ο Λούκας Χατζηλούκας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της μάχης με τη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλα όσα είπε ο Λούκας Χατζηλούκας στη συνέντευξη τύπου ενόψει της μάχης με τη Σεβίλλη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει αύριο η ώρα 19:55 τη Σεβίλλη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Αυτή την ώρα στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΠ γίνεται η συνέντευξη τύπου της Κυπριακής ομάδας, με τον υπηρεσιακό προπονητή, Λούκα Χ»  Λούκα, καθώς και τον ποδοσφαιριστή, Αντόνιο Γιάκολις.

Διαβάστε: 

Ατάκα Γιάκολις για Χατζηλούκα: «Πιστεύω ότι…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο υπηρεσιακός προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Λούκας Χ¨ Λούκας, είπε τα πιο κάτω:

«Πέρασα 20 χρόνια της ζωής μου σε αυτό το σωματείο. Ξέρω τι χρειάζεται και τι θέλει, μόνο επιτυχίες. Ας μην ξεχνούμε ότι με τον κ. Ντολ πήραν την πρόκριση. Τα αποτελέσματα στην Ευρώπη είναι εντυπωσιακά. Οι εμφανίσεις μας χρειάζονται βελτίωση αλλά αυτό θα γίνει σιγά-σιγά. Αδικείται εσείς οι δημοσιογράφοι, ας μην ξεχνούμε τι κούραση υπάρχει. Είναι σίγουρος ότι ο καινούργιος προπονητής μπορεί να βελτιώσει τις εμφανίσεις μας».

Για τους παίκτες του ενόψει του αγώνα: «Είναι δύσκολο παιχνίδι με μεγάλο αντίπαλο. Είναι πρόκληση το παιχνίδι, όλοι θέλουν να παίξουν».

Για το αν υπάρχει περίπτωση να εξελιχθεί σε περίπτωση αντίστοιχη με αυτήν του Σωφρόνη Αυγουστή στον Απόλλωνα: «Θαυμάζω τον Σωφρόνη γι’ αυτά που πέτυχε και πετυχαίνει. Όμως ούτε 1 στο εκατομμύριο δεν θα μείνω πρώτος προπονητής στον ΑΠΟΕΛ».

Για τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα: «Ο καθένας αποφασίζει τη ζωή που θέλει να κάνει. Έχω περάσει πολλά σαν προπονητής στη Δόξα. Μπορεί να θεωρείται μικρή ομάδα, και είναι, αλλά η πίεση και το άγχος που υπάρχει στη Δόξα είναι πάρα πολύ. Έχουμε αποφασίσει με τον πρόεδρο ποιο θα είναι το μέλλον μου στον ΑΠΟΕΛ. Συμφωνήσαμε ξεκάθαρα από την πρώτη μας συνάντηση. Ξέρει και ο ίδιος και εγώ ποιος θα είναι ο ρόλος. Θα είμαι συνεργάτης του νέου προπονητή».

Για το αν η ομάδα μπορεί να παίξει καλύτερα: «Αλίμονο να μην πιστεύουμε ότι μπορεί να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο. Υπάρχουν ποδοσφαιριστές απίστευτα καλοί. Δεν μπορείτε να φανταστεί τι σημαίνει να είσαι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, να πηγαίνεις στην Καραμπάχ και να μπαίνεις ομίλους. Μπορεί κάποιος να αμφισβητήσει το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ; Δεν μπορεί καμιά ομάδα στην Κύπρο να παίζει τόσο καλά και στην Ευρώπη και στην Κύπρο».

Για το σύστημα που θα προτιμήσει: «Δεν φοβήθηκα ποτέ να πω τι σύστημα θα παίζω ούτε ποια είναι η εντεκάδα».

Δείτε ζωντανά τη διάσκεψη:

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top